obchodné

Ako otvoriť pivo na predaj pri plnení do fliaš

Ako otvoriť pivo na predaj pri plnení do fliaš

Video: Keg 5 L Manual filling 2024, Jún

Video: Keg 5 L Manual filling 2024, Jún
Anonim

V súčasnosti ľudia, ktorí oceňujú pivo, uprednostňujú pri plnení do fľaše chmeľový nápoj. Toto podnikanie je veľmi efektívne z hľadiska nákladov a rentabilné, ale pri jeho vzniku sa môže podnikateľ stretnúť s rôznymi problémami.

Image

Pred zorganizovaním predaja piva na plnenie do fliaš najskôr zhodnotte svoju silu, pretože nie je ľahké zapojiť sa do predaja alkoholických nápojov. Na prácu budete potrebovať nielen registráciu na daňovom úrade, ale aj licenciu na vykonávanie tohto druhu činnosti.

Zaregistrujte svoju spoločnosť na daňovom úrade. Ak neplánujete spolupracovať s právnickými osobami, vydajte IP. Vyberte si daňový systém. Vo vašom prípade je lepšie zvoliť si zjednodušený systém, pretože sa oslobodíte od platenia niekoľkých daní (daň z príjmu, DPH atď.) A budete pracovať na vernejšom systéme podávania správ.

Získať licenciu na maloobchodný predaj alkoholických nápojov. Nakúpte pokladňu a zaregistrujte ju na daňovom úrade.

Ak chcete otvoriť obchod s točeným pivom, nájdite miestnosť. Pri výbere obchodného priestoru zvážte všetky požiadavky požiarnej kontroly a hygienickej a epidemiologickej stanice, napríklad by mal mať váš obchod núdzový východ. Získajte povolenie na vyššie uvedené inšpekcie. Zamyslite sa nad umiestnením zásuvky, je lepšie zamerať sa na oblasti, ktoré sa nachádzajú blízko miesta na spanie.

Získajte vybavenie pre obchod. Ak máte nejaké finančné ťažkosti, môžete nájsť dodávateľa, ktorý vám poskytne všetky zariadenia a zariadenia na vykonávanie tohto druhu podnikania. Ak si ju chcete kúpiť sami, budete potrebovať asi 200 - 300 tisíc rubľov (vrátane nákladov na pitné kohútiky, stojany, chladničky).

Nájdite dodávateľov. Nezabudnite s nimi koordinovať všetky dodacie lehoty, možnosť vrátenia výrobkov, spôsob dodania tovaru atď. Urobte si zoznam všetkých pív, ktoré chcete predať. Upozorňujeme, že ceny sa musia líšiť, to znamená pre rôzne kategórie zákazníkov. Začnite reklamu, pretože vaši potenciálni zákazníci by o vás mali vedieť! Ak to chcete urobiť, kontaktujte reklamnú agentúru, pretože tam pracujú odborníci.

Nezabudnite, že keď sa zapojíte do tohto typu činnosti, narazíte na množstvo problémov. Pretože nápoj je „živý“, má krátku trvanlivosť. Preto sa bude musieť časť piva jednoducho naliať. V žiadnom prípade sa nesnažte predať kyslý nápoj, inak poškodíte svoju povesť.

Odporúčaná