Obchodné riadenie

Ako zvýšiť obeh

Ako zvýšiť obeh

Video: Masážne prístroje - Vibračný masážny prístroj Hi5 2024, Smieť

Video: Masážne prístroje - Vibračný masážny prístroj Hi5 2024, Smieť
Anonim

Niektoré tlačové médiá čelia potrebe zvýšenia obehu, ale nielen dosiahnutia veľkej čitateľskej základne, ale aj bez zvýšenia nákladov. V skutočnosti existuje množstvo trikov, ktoré vám to umožňujú.

Image

Budete potrebovať

  • - inzerenti;

  • - lacný papier;

  • - čiernobiela tlač.

Návod na použitie

1

Znížte cenu reklamy v publikácii. To môže prilákať viac inzerentov, a teda iba zvýšiť príjmy v dôsledku zvýšeného toku finančných prostriedkov.

2

Ak máte predplatné novín, preskúmajte svoje publikum a špecializujte publikáciu - nepotešíte každého, ale ak sú informácie pre cieľového čitateľa užitočné, predaj sa zvýši.

3

Znížte svoje predplatné. Zakladá sa na rovnakej myšlienke ako v odseku 1, to znamená na kvantite. Zdá sa to zrejmé, ale snažte sa zlepšiť kvalitu zverejňovaného materiálu.

4

Ak chcete znížiť plytvanie publikáciami, znížte počet strán. Malo by sa to urobiť s ohľadom na formát samotných článkov, teraz by mali byť kratšie, čo ich však môže len viac informovať.

5

Znížte formát. Po prvé, je to oveľa pohodlnejšie pre čitateľa a po druhé, samozrejme, lacnejšie.

6

Urobte vydanie čiernej a bielej. Ako viete, kvalitná farebná tlač je veľmi drahá, nízka kvalita - nepríjemná.

7

Vytlačte publikáciu na lacný papier. Toto nie je vhodné pre všetky typy časopisov, ale všetko záleží na tom, ako ho odošlete. Celkovo možno dokonca vydať knihu vo forme novín, navyše tým, že z toho urobíte vrchol svojej publikácie. Pokúste sa nájsť najlacnejšiu možnú tlač.

8

Kupodivu to znie, možno by ste mali zmeniť účtovníka. Existuje veľa článkov a zákonov, v súlade s ktorými by vaša publikácia mohla platiť napríklad oveľa nižšie dane. Všetky ťahy a medzery sú zvyčajne známe iba dobrým odborníkom.

9

Zohľadnite, že v modernom svete musí tlačená publikácia súťažiť s internetom, v ktorom je veľa akýchkoľvek informácií úplne zadarmo. Preto spolupracujte s dobrými autormi, pracujte na obsahu, pridajte to, čo je na internete nevhodné, napríklad pri riešení krížoviek.

Odporúčaná