Druhy činností

Ako otvoriť dovolenkovú agentúru

Ako otvoriť dovolenkovú agentúru

Video: Healthy Workplaces Lighten The Load Campaign 2020/2022 2024, Jún

Video: Healthy Workplaces Lighten The Load Campaign 2020/2022 2024, Jún
Anonim

Predtým bol spravidla hostiteľ jednoducho pozvaný na svadbu, detskú párty alebo firemnú párty. S príchodom dovolenkových kancelárií dosiahol tento sektor služieb vážnejšiu úroveň. Rekreačná agentúra je ziskový podnik, ale v tejto oblasti existuje pomerne silná konkurencia medzi samotnými agentúrami a medzi agentúrami a dobre zavedenými súkromnými vlastníkmi.

Image

Návod na použitie

1

Najdôležitejšou vecou, ​​ktorú budete potrebovať na vytvorenie dovolenkovej agentúry, je komunikácia s ľuďmi, ktorí majú herecký talent a ktorí môžu a chcú ľudí baviť. Zvyčajne majú potrebné rekvizity (kostýmy, dary na súťaže). Organizovanie sviatkov môže byť súčasťou vášho podnikania. Koniec koncov, stále existujú slávnostné doplnky, napríklad kytice pre nevesty, výzdoba reštaurácií.

2

Môžete sa špecializovať na určité sviatky (napríklad svadby) alebo otvoriť multidisciplinárnu agentúru. Druhá možnosť sa zdá byť výnosnejšia. Bude však potrebné zostať v kontakte s veľkým počtom vodcov, ktorí sa budú podieľať na organizovaní detských a firemných večierkov. Popové hviezdy sa na nich často pozývajú, preto je rozumné najať manažéra, ktorý by s nimi pracoval.

3

Organizátori dovolenky a dizajnéri nepotrebujú kancelársku kanceláriu. Preto budete potrebovať veľmi malú miestnosť - na stretnutia so zákazníkmi, účtovníctvo, manažéri. Rokovania s klientmi sa zvyčajne uskutočňujú v kancelárii agentúry, preto je vhodné uľahčiť jazdu do vašich priestorov.

4

Po prvýkrát bude pre vašu agentúru stačiť 2-3 vedúcich a rovnaký počet dizajnérov. Všetci budú pracovať na diaľku. Za svoju prácu v dielni (za každý projekt) budú musieť zaplatiť. Okrem nich budete musieť najať účtovníka (na čiastočný úväzok) a manažéra, ktorý bude hľadať klientov a stretávať sa s nimi, ako aj diskutovať o práci s účinkujúcimi. Je vhodné, aby manažér mal skúsenosti v takomto odvetví služieb.

5

Propagácia dovolenkovej agentúry by sa mala uskutočňovať prostredníctvom internetu (kontextová reklama na vašom webe, skupina na sociálnych sieťach) a telefonicky. Ten bude potrebný iba prvýkrát, pretože o niekoľko mesiacov po začiatku vašej práce sa o vás zákazníci ústne dozvedia. Ak chcete spoločnosti varovať, môžete si najať ďalších zamestnancov.

6

Podľa zákona si každá firma vyžaduje štátnu registráciu. Najjednoduchším spôsobom je zaregistrovať sa ako samostatný podnikateľ. Môžete tak urobiť na daňovom úrade v mieste registrácie. Štátny registračný poplatok je 800 rubľov.

Súvisiaci článok

Ako rýchlo otvoriť cestovnú kanceláriu

Odporúčaná