obchodné

Ako zvýšiť predaj nábytku

Ako zvýšiť predaj nábytku

Video: 7 techník zo psychológie predaja 2024, Jún

Video: 7 techník zo psychológie predaja 2024, Jún
Anonim

Konkurencia na trhu s nábytkom je dnes veľká, možno v každom cenovom segmente. Správne umiestnenie spoločnosti, kompetentná propagácia reklamy a ďalšie služby pomôžu čo najlepšie uspokojiť potreby zákazníkov a výrazne zvýšiť predaj.

Image

Budete potrebovať

  • - adresáre;

  • - internet.

Návod na použitie

1

Bez kvalitnej reklamy sa nezaobídete so zvýšením predaja nábytku. Takéto nákupy sa nerobia tak často, takže vaša spoločnosť musí byť neustále v sluchu. Navrhnite nezabudnuteľnú reklamu a živý slogan: Akonáhle si potenciálny zákazník chce kúpiť nábytok, nechtiac si vašu značku stiahne.

2

Vytvorte vernostný program pre zákazníkov. Pokúste sa im slúžiť čo najrýchlejšie. Vybudujte zákaznícku základňu, aby bolo neskôr pohodlnejšie spracovať údaje o zákazníkoch. Spokojný zákazník o vás informuje vašich priateľov a rodinu, čo bude mať priamy vplyv na predaj.

3

Nábytok umiestnite na obchodnú plochu tak, aby kupujúci chcel kúpiť niekoľko vecí naraz. Napríklad spolu s nočnými stolíkmi, posteľnými prikrývkami, kobercami, toaletnými stolmi. Ak sa veci perfektne zmestia, bude klient menej citlivý na cenový faktor.

4

Tovary, ktoré nie sú k dispozícii na obchodnom poschodí, by sa mali prezentovať v katalógu kvality. Na jednej strane musia byť fotografie v ňom pravdivé. Na druhej strane - vytvoriť krásny „časopisový“ obrázok.

5

Vytvárajte partnerstvá a úzko spolupracujte s návrhármi interiérov a opravárskymi a dekoračnými spoločnosťami. Takíto partneri za určitých podmienok vás budú môcť odporučiť svojim zákazníkom, ktorí vykonávajú opravy v byte alebo kancelárii. Týmto spôsobom môžete získať veľmi hodnotných kupujúcich, ktorí chcú po oprave kompletne aktualizovať nábytok.

6

Ponúknite celý rad doplnkových služieb, ktoré vás odlíšia od konkurencie. Môže to byť bezplatná dodávka, montáž, záručný servis, výmena komponentov (to platí najmä pre deti a kuchyne).

7

Vytvorte si kvalitný web s čo najväčším počtom informácií. Predstavte základné modely nábytku, veľkosti, fotografie vysokej kvality. Potenciálny kupujúci si bude môcť všetko vyberať a zvažovať na diaľku a potom sa na vás určite obráti.

Odporúčaná