Druhy činností

Ako zvoliť firemnú identitu spoločnosti

Ako zvoliť firemnú identitu spoločnosti

Video: OPS108 Windows authentication internals in a hybrid world 2024, Jún

Video: OPS108 Windows authentication internals in a hybrid world 2024, Jún
Anonim

Jediná firemná identita je charakteristickým znakom spoločnosti a toho, čo podporuje vašu značku. Ako vytvoriť firemnú identitu a na čo treba hľadať?

Image

Jediná firemná identita (nazývaná tiež firemná identita alebo identita) je to, čo podporuje vašu značku, čo jej pomáha vyniknúť v očiach existujúcich a potenciálnych zákazníkov a zamestnancov spoločnosti. Firemná identita podporuje všetky prvky, ktoré tvoria značku, a pomáha vytvárať ucelený imidž spoločnosti.

Prostriedky na vytvorenie firemnej identity sa môžu líšiť. Tu je niekoľko z nich:

· Logo ochrannej známky: Je dôležité určiť, ako má logo vyzerať. Zvyčajne je vyvinutý v dvoch verziách, pre farebné a čiernobiele.

· Fotografie, a to aj pre webovú stránku. Je dobré, ak budú všetky prevedené v jednom štýle, ktorý je spojený so značkou spoločnosti alebo výrobkov.

· Uniformy zamestnancov, ako aj obaly výrobkov. V jednej distribučnej sieti sú predajcovia oblečení v burgundských vestách - a topánky, ktoré sa predávajú pod touto značkou, sú balené do burgundských krabíc a burgundských tašiek.

· Webová stránka. Farby a ilustrácie, ktoré sa používajú na stránke, môžu dobre zdôrazniť vlastnosti značky.

· Brožúry, reklama a letáky, ako aj vizitky zamestnancov. Môžu byť tiež navrhnuté v firemnom štýle.

· Všetky ostatné komponenty, ktoré môžu podporovať značku, napríklad pavilón spoločnosti na výstave alebo výzdoba haly vašej spoločnosti.

Aby si nič nechýbalo, spoločnosti zvyčajne vypracujú knihu značiek: brožúru, ktorá jasne vysvetľuje všetky pravidlá používania značky, až po použité slová a farby, ktoré je možné použiť. Túto brožúru si môžete objednať od odborníkov.

Odporúčaná