Druhy činností

Čo nazvať dverový obchod

Čo nazvať dverový obchod

Video: Radhi Jaïdi: Une histoire de patience et de détermination. 2024, Smieť

Video: Radhi Jaïdi: Une histoire de patience et de détermination. 2024, Smieť
Anonim

Dobré meno bude informovať náhodných okoloidúcich o type činnosti, aby si ľudia rýchlo pamätali, kam majú ísť. Ak spoločnosť plánuje rozšíriť svoju prácu aj do ďalších miest, mali by sme okamžite premyslieť globálny názov bez miestnych špecifík.

Image

Návod na použitie

1

Zamyslite sa nad funkciou dverí vyjadriť v názve. Dvere slúžia na ochranu, zdobenie, zdôrazňovanie stavu atď.

2

Nájdite správne obrázky. Ak sa ochranná funkcia považuje za základ, obrázky sa dajú nájsť v historických udalostiach, tradíciách, vo svete. Vytvorte čo najdlhší zoznam: hrdina, stráž, stráž, pes, oceľ, brnenie atď. Niektoré obrázky sa môžu zdať smiešne, ale nevykrývajú ich, pretože si môžete vybudovať mentálny most k niečomu vhodnejšiemu. Od tohto kroku záleží na tom, ako úspešný bude titul na konci práce. Urobte si naozaj dlhý zoznam toho, koľko starostlivosti je dosť.

3

Nájdené obrázky skombinujte so slovom „dvere“: dverový hrdina, strážne dvere atď. Niektoré kombinácie budú vtipné alebo smiešne, ale vyvolajú myšlienky na iné možnosti. Zaznamenajte všetko.

4

Z každého obrázka urobte prídavné meno a kombinujte ho so slovom „dvere“: hrdinské dvere, strážne dvere atď.

5

Použite slovo dvere. Získajte nové možnosti: vrátnik, strážca dverí atď.

6

Prezrite si celý zoznam, stačí urobiť pár zásahov, aby ste ich mohli čítať s čistou hlavou. Frázy nepovažujte za konečné možnosti, ale za medzery. Niektorí kandidáti na meno nespôsobia žiadne emócie, zatiaľ čo iní vás urobia úsmevom, narazia na myšlienky možného dizajnu obchodu, ktorý zodpovedá názvu. Tu v takýchto chvíľach dávajte pozor a robte si poznámky pred frázami.

7

Vytvorte samostatný zoznam, ktorý obsahuje iba názvy vybraté v šiestom kroku. Podrobnejšie rozobrať myšlienky, ktoré sa objavili dodatočne.

8

Brainstorm. Zhromaždite kolegov alebo príbuzných, ktorí sa úprimne obávajú vášho záväzku. Spolupracujte na každej myšlienke a urobte poslednú voľbu.

Užitočné rady

Prvými piatimi krokmi sú hrubé prípravné práce, ktoré môžu byť zverené ktorejkoľvek výkonnej osobe. Kreativita začína šiestym krokom a na nájdenie skvelého nápadu musíte nájsť možnosti sami.

názov obchodu s dverami

Odporúčaná