obchodné

Ako začať podnikať v automobilovom priemysle

Ako začať podnikať v automobilovom priemysle

Video: Ako začať podnikať + moja story | Startup za pakatel - Chris Guillebeau 2024, Smieť

Video: Ako začať podnikať + moja story | Startup za pakatel - Chris Guillebeau 2024, Smieť
Anonim

Možno jedného dňa budete potrebovať dopravné montážne linky alebo svetelné lávky elitného predajcu automobilov. Ale zatiaľ čo práve začínate s činnosťou v automobilovom priemysle a na začiatok ste sa rozhodli otvoriť súkromnú autoservis

Image

Návod na použitie

1

Zaregistrujte sa na daňovom úrade jednotlivca podnikateľa alebo právnickej osoby. Za zmienku stojí, že v poslednom čase bolo na otvorenie čerpacej stanice potrebné rozsiahlejšie balenie dokumentov. Buď sa štát rozhodol konečne stretnúť s malými podnikmi nielen slovami, ale v praxi, alebo na našich ruských trasách je stále toľko autoservisov (vzhľadom na stav niektorých trás a nádej na ruské „možno“), že byrokracia s papiermi môže stať sa osudným.

2

Nájdite si priestor pre svoj budúci workshop. Najlepšie miesto je na diaľnici alebo blízko mestskej križovatky v blízkosti benzínovej stanice a garážového družstva. Keďže však všetky takéto miesta sú už pravdepodobne pevne obsadené, bude stačiť na splnenie aspoň jednej z týchto podmienok. V miestnosti by už mala byť vyhliadková diera alebo výťah, inak budete musieť uzavrieť ďalšie dohody s prenajímateľom.

3

Nezabudnite sa obrátiť na zdravotnú a hasičskú službu, aby ste získali kladné závery o stave miestnosti. Buďte pripravení na to, že pri zohľadnení špecifík vášho podniku budú požiadavky dosť prísne.

4

Nákup všetkého potrebného vybavenia, náradia a spotrebného materiálu. V autoservisoch sa zvyčajne vykonáva niekoľko najbežnejších typov prác: montáž pneumatík, menšie opravy motorov. Preto neskúšajte dobré dovážané vybavenie (najlepšie nemecké alebo talianske), aby bolo možné celú prácu dokončiť v čo najkratšom čase. Takéto práce sú navyše sezónne a opakovaná inštalácia vás bude stáť oveľa viac.

5

Pred inštaláciou značky nad vchodom (a vchodom) do autoservisu dôkladne posúdite svoje schopnosti. Na opravu mnohých zahraničných automobilov budete potrebovať „natívne“ počítačové stojany, ktoré sú k dispozícii iba autorizovaným predajcom spoločností. Preto začnite s údržbou domácich automobilov lepšie, aby ste nepoškodili auto ani svoju povesť.

6

Nastavte skutočné ceny za svoje služby - potom je pravdepodobné, že čoskoro budete mať stálych zákazníkov a rýchlo získate späť všetky náklady.

7

Pozvite dobrých odborníkov, aby pracovali vo vašich službách. Teória a prax rozhovoru. V automobilovom priemysle (najmä miestnom) sú však títo odborníci vždy na dohľad. Ak je to možné, ponúknite im vyšší plat a fanúšikovia vašej firmy budú mať veľa dobrých objednávok, čo určite bude, ak ste urobili všetko predtým.

8

Získajte všetky potrebné osvedčenia o zhode pre každý typ práce. Za týmto účelom musíte predložiť pobočke ruského certifikačného centra: všetky štatutárne dokumenty, osvedčenie o registrácii jednotlivého podnikateľa alebo LLC, výpis z Jednotného štátneho registra právnych subjektov, štatistické kódy, nájomnú zmluvu o priestoroch, závery zo SES a hasičskej služby a zoznam zariadení. Po podaní žiadosti vám budú zaslaní odborníci, ktorí otestujú fungovanie vašej autoservisu av prípade pozitívnych výsledkov vám poskytnú všetky potrebné osvedčenia.

Odporúčaná