obchodné

Ako získať realitnú agentúru

Ako získať realitnú agentúru

Video: DOMREALIT 2024, Júl

Video: DOMREALIT 2024, Júl
Anonim

Otvorenie vlastnej realitnej kancelárie nevyžaduje veľký počiatočný kapitál, ale vyžaduje si veľkú zodpovednosť od podnikateľa. Zároveň sa tento druh činnosti vypláca veľmi rýchlo, existuje však určitý problém, s ktorým sa „novoprijatí“ často stretávajú - registrácia spoločnosti.

Image

Návod na použitie

1

Vyberte právnu formu svojej realitnej kancelárie (IP alebo LLC).

2

Pripravte si počiatočný kapitál a dohodnite sa na ňom. Budete potrebovať peniaze na prenájom kancelárie, nákup potrebného vybavenia a nábytku, ako aj na reklamu.

3

Pripravte obchodný projekt pre budúcu firmu. V ňom vykonajte SWOT analýzu: identifikujte silné a slabé stránky realitnej agentúry, jej možnosti a hrozby.

4

Vykonajte prieskum trhu na území, kde chcete nájsť svoju spoločnosť. Analyzujte, koľko konkurenčných firiem je v okolí, preskúmajte riziká otvorenia realitnej kancelárie vo vybranej oblasti.

5

Nájdite vhodný kancelársky priestor. Uzatvoriť potrebné obchodné dohody na ďalšiu údržbu úradu (dohody s organizáciami, ktoré sa zaoberajú vetracími systémami, inštaláciou systémov video sledovania, položením počítačových a telefónnych sietí).

6

V dokumentoch uveďte, ktoré oblasti kancelárie budú pracovať, klientske a rekreačné oblasti.

7

Vyberte si vedúceho pre budúcu agentúru. Rozvíjať motivačné systémy pre manažéra a ostatných zamestnancov, schvaľovať pravidlá platenia za prácu. Potvrďte všetky tieto údaje pomocou príslušných dokumentov.

8

Zhromažďovať dokumenty, ktoré sú potrebné na registráciu podniku: - zakladajúce dokumenty, - zakladateľská listina spoločnosti, - doklady o prenájme priestorov, - podnikateľský plán.

9

Zaplaťte štátny poplatok a uschovajte si potvrdenie potvrdzujúce platbu. Napíšte vyhlásenie o registrácii realitnej kancelárie. Pripojte k nemu zozbieraný balík dokumentov a potvrdenie. Potom ich odovzdajte daňovému úradu.

10

Prijmite všetok potrebný personál. Urobte dobrú reklamu. Najlepšie zo všetkého je, ak si objednáte reklamné cedule a zavesíte ich blízko kancelárie.

Odporúčaná