Druhy činností

Ako otvoriť agentúru pre dovolenkové organizácie

Ako otvoriť agentúru pre dovolenkové organizácie

Video: Rok 2020 v ZOO prekvapil dobrou návštevnosťou aj napriek pandémii 2024, Júl

Video: Rok 2020 v ZOO prekvapil dobrou návštevnosťou aj napriek pandémii 2024, Júl
Anonim

Na zaujímavé narodeniny, firemné akcie, svadby alebo akékoľvek iné sviatky často nemá laik obyčajnú predstavivosť. Mnohí sú ochotní zaplatiť slušné peniaze, aby prekvapili svojich príbuzných a priateľov. Na pomoc hrdinom dňa sú prázdninové agentúry.

Image

Budete potrebovať

  • - podnikateľský plán;

  • - registračné dokumenty;

  • - kancelária;

  • - zamestnanci;

  • - reklama.

Návod na použitie

1

Akýkoľvek druh podnikateľskej činnosti si vyžaduje výpočet investícií a ziskov. Aby nedošlo k vyhoreniu pri vytváraní agentúry pre dovolenku, zostavte čo najpodrobnejší obchodný plán.

2

Zaregistrujte svoju organizáciu na daňovom úrade v mieste jej sídla. Postačuje vaša registrácia ako samostatného podnikateľa. Nezabudnite si okamžite zvoliť najvhodnejšiu možnosť zdanenia. Najlepším riešením by bol zjednodušený systém.

3

Prenájom kancelárie v centre mesta. Je dobré, ak sa nachádza na preplnenom mieste, napríklad na území veľkého obchodného centra. Ak máte veľmi obmedzené finančné prostriedky, najprv sa môžete stretnúť s klientmi na ich území alebo v kaviarni, ale to môže vytvoriť dojem nespoľahlivosti agentúry medzi spotrebiteľmi služieb.

4

Vyberte zamestnancov pre agentúru. Budete potrebovať manažéra zákazníckeho servisu, ktorý bude odpovedať na volania, osobne komunikovať s ľuďmi a vykonávať všetky organizačné práce na objednávku zákazníka. Je lepšie, ak v agentúre pracujete minimálne na začiatku.

5

Hlavnou vecou pri organizovaní tohto druhu podnikania je vytvorenie databázy umelcov a iných pracovníkov. Možno budete potrebovať kontakty s organizáciami, ktoré poskytujú širokú škálu služieb, od prenájmu limuzíny a balónov po parašutizmus a jazdu na koni. Výber umelcov by mal byť tiež skvelý: klauni, kúzelníci, speváci, tanečníci. Teraz vyhľadávanie výrazne zjednodušuje internet, hoci zverejňovanie oznámení o spolupráci v miestnych médiách nebude zbytočné.

6

Zákazníkov môžete vyhľadávať rôznymi spôsobmi. Všetky štandardné reklamné metódy fungujú dobre. Zvlášť stojí za zmienku o realizácii chladných volaní. Predmetom takýchto ponúk môžu byť rôzne zábavné podniky, pre ktoré môžete ponúkať svoje služby na organizovanie večierkov alebo rezervovanie umelcov, iné organizácie, pre ktoré sa môžete stať organizátorom firemnej akcie.

Odporúčaná