obchodné

Obchodný plán mäsiarstva

Obsah:

Obchodný plán mäsiarstva

Video: Tiësto - The Business (Official Music Video) 2024, Júl

Video: Tiësto - The Business (Official Music Video) 2024, Júl
Anonim

Otvorenie vlastného mäsiarstva je ziskové podnikanie. Existujú dva spôsoby, ako ho implementovať: kúpiť miesto na trhu alebo prenajať vlastný malý obchod v samostatnej miestnosti.

Image

Potrebné dokumenty, vybavenie

Najprv sa musíte zaregistrovať ako LLC alebo ako súkromný podnikateľ. Ak plánujete otvoriť reťazec obchodov, prvá možnosť bude optimálna.

Aby ste mohli predávať mäsové výrobky, musíte zhromaždiť všetky potrebné dokumenty: osvedčenia o kvalite pre mäso a mäsové výrobky, veterinárne osvedčenie a povolenie orgánov Rospotrebnadzor. Na tento druh činnosti musíte získať aj licenciu.

Druhou fázou je výber miesta. Môžete si vybudovať obchod alebo si prenajať malú izbu.

Aby obchod fungoval, budete potrebovať nasledujúce vybavenie a náradie: chladené vitríny, chladničky, registračnú pokladňu, krájací stôl alebo vaňu na krájanie mäsa, umývadlo, súpravu nožov, váhy, krájacích dosiek, mlynček na mäso, háčiky na mäso, plechy na pečenie, mleté ​​lopaty, umývadlá, vedrá, kefy a iné drobné vybavenie. Mäso môže vyžadovať súkromnú prepravu.

Suroviny sa najlepšie nakupujú od súkromných chovateľov. Sortiment tovaru by mal byť veľký. Malo by to zahŕňať nielen hovädzie, ale aj bravčové, hydinové a iné druhy mäsa. Pre prácu budete musieť najať zamestnancov. Je optimálne, aby tu boli 2 predajcovia, ochranka, rezačka mäsa a nadriadení. Prevádzkové hodiny mäsiarstva by mali byť denne.

Odporúčaná