management

Ako vyrobiť leták

Ako vyrobiť leták

Video: Jak si vyrobit vlastní leták na canva.com 2024, Júl

Video: Jak si vyrobit vlastní leták na canva.com 2024, Júl
Anonim

Flyers - to je jeden z najlacnejších a najbežnejších spôsobov, ako prilákať cieľové publikum, určené pre širokú verejnosť. Každý leták, rovnako ako akákoľvek reklama, však pracuje inak. Návratnosť jednej reklamnej kampane môže byť vysoká a druhá, úplne skopírovaná z prvej, je neprijateľne nízka. Všetko záleží na tom, ako vyrobiť leták.

Image

Návod na použitie

1

Najskôr sa rozhodnite o formáte listu, na ktorom bude reklamná správa prezentovaná. Rôzne formáty sú prijateľné pre rôzne cieľové skupiny a distribučné miesta. Formát štandardných listov A4 alebo A5 je teda vhodný, ak sa účtovanie uskutoční napríklad kuriérom v kanceláriách. Ak sa má leták distribuovať na ulici pre okoloidúcich, je lepšie zastaviť pri malom formáte A6.

2

Ak chcete, aby leták fungoval, vyberte správny text pre reklamu. Letáky často hrešia s banalitami a nudnými stereotypmi, ktoré inzerentovi nehovoria nič nové alebo zaujímavé. Aby ste mohli taký text správne napísať, v ideálnom prípade musíte mať predstavu o základoch reklamy, copywritingu v klasickom slova zmysle. Vo všeobecnejšej podobe by mal mať text letáku svoju vlastnú štruktúru, chytľavý nadpis, presvedčivé výhody a tlačiť čitateľa na požadovanú akciu. Konečná verzia textu tejto písomnej informácie pre používateľov je však lepšie schváliť po kroku 3.

3

Dizajn a farba sú konečným spracovaním letáka. Dizajn môže zvýšiť vizuálny dojem a dodatočne pritiahnuť pozornosť neštandardnými pohybmi. Farba letákov zvyčajne závisí od prideleného rozpočtu a opäť od cieľovej skupiny a miest distribúcie.

4

Nakoniec, ak chcete vyrobiť leták, mali by ste si starostlivo vybrať spoločnosť, ktorej môžete dôverovať pri tlači. Náklady na tlačiarenské služby sú nízke, zatiaľ čo ziskovosť je pomerne vysoká. Preto je rozumné hľadať malé firmy, ktoré rozvíjajú zákaznícku základňu a budú schopné ponúkať výhodnejšie ceny.

vyrobiť letáky

Odporúčaná