obchodné

Ako zorganizovať výrobu suchých stavebných zmesí

Ako zorganizovať výrobu suchých stavebných zmesí

Video: Výroba betonu - ZAPA beton 2024, Smieť

Video: Výroba betonu - ZAPA beton 2024, Smieť
Anonim

Výstavba a opravy bytov sa rýchlo rozvíjajú. Preto trh so spotrebným materiálom pre toto odvetvie neustále rastie. V súčasnosti sa stavebné materiály najvyššej kvality dovážajú z iných krajín. Vlastná výroba suchých stavebných zmesí môže konkurovať zahraničným analógom.

Image

Budete potrebovať

  • - priestory;

  • - počiatočný kapitál;

  • - vybavenie;

  • - suroviny.

Návod na použitie

1

Analyzujte trh a určte smer, ktorým budete pracovať. Môžete si vybrať jeden, najobľúbenejší alebo naj zriedkavejší typ zmesí alebo sa zamerať na niekoľko druhov výrobkov naraz. Otvorenie malého dielne s malými objemami bude spravidla nerentabilné. Zamerajte sa na multifunkčné vybavenie, ktoré vám umožní vyrábať zmesi na sklade.

2

Nájdite vhodnú izbu. Najlepšie je otvoriť seminár na predmestí. Veľkým plusom bude prítomnosť miesta v okolí, odkiaľ dostanete základ pre zmesi, napríklad piesok. Riešiť problémy s požiarnou ochranou, kanalizáciou, kúrením. Napriek tomu, že výroba sa nenachádza v centre mesta, prístup k nej by nemal byť ťažký.

3

Nákup vybavenia na výrobu zmesí. Pretože toto je najnákladnejšia súčasť vášho podnikania, zvážte leasing alebo nákup použitého zariadenia.

4

Zaoberať sa výrobnou technológiou. Väčšina zariadení sa predáva s výrobným predpisom. Vy sami však musíte mať jasnú predstavu o všetkých zložkách, spôsoboch sušenia a miešania, organoleptických vlastnostiach zložiek a ich vlastnostiach. Ak to financie umožňujú, najmite technológa.

5

Nájdite dodávateľov surovín pre suchú maltu. Zamerajte sa na výrobky, ktoré sú v modernej stavbe najžiadanejšie - tmely, základný náter, zmesi na omietku. Výberom správneho dodávateľa môžete vyrobiť analóg drahej dovážanej zmesi pomocou zvyšku lacných komponentov.

6

Balenie pre plniace zmesi si objednajte. Vytvorte si svoju vlastnú značku a zaregistrujte ochrannú známku. Takže môžete propagovať svoje výrobky na trhu a postupne rozvíjať pravidelnú klientelu.

Venujte pozornosť

Pred uvedením produktu na trh ho nezabudnite otestovať. Nedodržanie základných požiadaviek na kvalitu môže ohroziť celú vašu výrobu.

Odporúčaná