ostatné

Kde získať šablónu vizitky

Kde získať šablónu vizitky

Video: Firemní vizitky od Reptisk.cz 2024, Júl

Video: Firemní vizitky od Reptisk.cz 2024, Júl
Anonim

Výroba vizitiek často objednávajú profesionálni návrhári, ale moderné možnosti počítačov a periférnych zariadení vám umožňujú robiť všetko, čo potrebujete, aby ste ich urobili doma. V tomto prípade je najvážnejšou úlohou vytvoriť návrh vizitky. Dá sa to vyriešiť výberom hotovej šablóny a jej úpravou podľa vašich predstáv.

Image

Asi najdostupnejším spôsobom, ako nájsť šablónu vizitky, je použitie textového procesora Microsoft Office Word. Najnovšie verzie tohto programu (od roku 2007) majú vstavaný prístup do úložiska šablón pre rôzne dokumenty umiestnené na serveri spoločnosti. Existujú tiež medzery na vizitkách. Aby ste sa k tomu dostali, musíte kliknúť na tlačidlo „Súbor“ v rozhraní aplikácie a v zobrazenej ponuke otvoriť časť „Vytvoriť“. Potom sa v zozname Dostupné šablóny objaví zoznam kategórií, medzi ktoré budú patriť aj „Vizitky“. V nej môžete vybrať najvhodnejšiu možnosť a potom ju podľa potreby upraviť a uložiť do počítača.

Súčasťou balíka Office je aj ďalšia aplikácia, v ktorej nájdete ešte viac šablón vizitiek - Microsoft Publisher. Je pravda, že tento program je menej populárny ako textový procesor, takže jeho zvládnutiu bude nejaký čas trvať.

Na pochopenie grafického editora Adobe Photoshop bude potrebných ešte viac času, pre túto aplikáciu však existuje viac rôznych šablón ako pre akýkoľvek iný program. Dajú sa ľahko nájsť na internete. Grafický editor je aplikácia, ktorá vám umožňuje vytvárať najpokročilejší vizuálny dizajn vizitiek zo všetkých vhodných nástrojov na tento účel. Adobe Photoshop môže nahradiť jeho konkurent, CorelDRAW. Pre tento grafický editor existuje aj niekoľko šablón. Formát používaný touto aplikáciou nie je kompatibilný s aplikáciou Photoshop, takže použitie šablón obidvoch aplikácií v editori, ktorý nie je pôvodný, bohužiaľ nebude fungovať bez špeciálnych konverzií súborov.

Na internete nájdete služby, ktoré ponúkajú vytvorenie vizitky online priamo v prehliadači. Výhodou tejto metódy je, že nevyžaduje žiadne ďalšie programy okrem prehliadača. Hlavnými nevýhodami sú obmedzené možnosti a malý výber hotových šablón vizitiek.

Odporúčaná