Obchodné riadenie

Ako prísť s názvom klubu

Ako prísť s názvom klubu

Video: Real Madrid 2024, Júl

Video: Real Madrid 2024, Júl
Anonim

Je pekné byť členom dobrého klubu s jasným a inšpiratívnym menom. Ľudia oceňujú príslušnosť k niečomu silnému, tvorivému. Je nepravdepodobné, že by na úspešný názov klubu prišlo spontánne. Je potrebné zbierať prípravné materiály, na základe ktorých sa generujú nápady a možnosti.

Image

Návod na použitie

1

Začnite zostavovať svoj zoznam s rôznymi formuláciami pre ciele klubu. Premýšľajte o budúcich zákazníkoch a napíšte slová, ktoré sú v ich živote bežné. Používajte profesionálne a slangové frázy. Nie je teda potrebné ich uvádzať v názve. Teraz pomôžu vyjadriť ciele zjednotenia v jazyku, ktorému účastníci rozumejú. Pri následnom výbere mena sa môžete slobodne rozmýšľať bez formality a zbaviť bremena zodpovednosti.

2

Pridajte do zoznamu slová, ktoré vyjadrujú štýl interiéru klubu. Predstavte si pletací klub zdobený morským vzhľadom. Modro-biele steny, laná, volant - priťahujú pletařky, ktorí sa chcú rozptýliť od svojho domáceho prostredia. Podobné nápady môžu byť použité pre klub inej orientácie. Ak plánujete neobvyklý dizajn, zapíšte si príslušné slová do všeobecného zoznamu.

3

Zamyslite sa nad kvalitami, ktoré by mali mať budúci účastníci. Zaznamenajte verbálny portrét ideálneho zákazníka v klube. Môžete použiť príslušné porovnania so zástupcami sveta zvierat, rastlín.

4

Napíšte krátke frázy o tom, aká výzva má spoločnosť v myšlienke klubu. Ľudia môžu podľa mena posudzovať, prečo by sa mali v inštitúcii zjednotiť. Pridajte k všeobecnému zoznamu frázy, ktoré vyjadrujú túto výzvu.

5

Zdôraznite životný štýl inšpirovaný klubom. Takéto slová pripomínajú krátke motto alebo pozdrav vymenený medzi vyvolenými.

6

Vyberte názov klubu. Ak to chcete urobiť, zhromaždite sa v atmosfére, ktorá odráža klubovú romantiku. Usporiadajte okolo objektov, ktoré charakterizujú budúce činnosti. Podľa toho oblečte. Urobte malú oslavu, aby nasiakli atmosféru bazéna. Každý účastník diskusie by mal mať výtlačok s frázami pripravenými v predchádzajúcich krokoch. Tieto frázy a slová narazia na brilantné myšlienky. Zapíšte si všetko, nezastavujte sa, kým nebudete mať pocit, že ste sa rozhodli.

názvy klubov

Odporúčaná