obchodné

Ako otvoriť kozmetické štúdio

Ako otvoriť kozmetické štúdio

Video: How to CLEAN PS4 and FIX PS4 LOUD FAN! (EASY METHOD)(2019) 2024, Júl

Video: How to CLEAN PS4 and FIX PS4 LOUD FAN! (EASY METHOD)(2019) 2024, Júl
Anonim

Ak ste kaderníkom alebo stylistom a chcete, aby sa vaše podnikanie dostalo na novú úroveň, potom stojí za zváženie otvorenie vlastného kozmetického štúdia. Môžete si založiť firmu s malými hotovostnými investíciami a získať dobrý pasívny príjem.

Image

Návod na použitie

1

Zistite, koľko peňazí budete potrebovať na otvorenie kozmetického štúdia. Ako majiteľ firmy budete musieť kúpiť potrebné vybavenie, ktoré zahŕňa stoličky a stoličky pre zákazníkov, rôzne kozmetické výrobky a elektrické spotrebiče. Okrem toho je potrebné získať povolenie na podnikanie v mieste bydliska, zabezpečiť poistenie a prideliť finančné prostriedky na reklamu podniku. Vo všeobecnosti budete potrebovať od 5 000 do 10 000 dolárov, aby ste otvorili malý salón.

2

Vyberte vhodné miesto pre štúdio. Ak nemáte dostatok stálych zákazníkov, je lepšie umiestniť salón krásy v dobre navštevovanom nákupnom centre. Na druhej strane, ak už máte rozsiahlu zákaznícku základňu, môžete si založiť firmu kdekoľvek podľa vášho výberu.

3

Ponúknite rôzne služby, ktoré vám pomôžu vyniknúť pred konkurenciou. Zahrňte celý rad masážnych techník, procedúr starostlivosti o nechty a pokožku. Môžete dokonca zvážiť predaj rôznych kozmetických výrobkov (lak na nechty, šampóny, gély, pleťové vody, atď.)

4

Prenájom kvalifikovaných stylistov. Zverejnite inzerát v médiách a pohovorte so žiadateľmi. Ako majiteľ firmy nesiete zodpovednosť za všetko, čo sa deje v kozmetickom štúdiu. Uistite sa, že všetci zamestnanci majú licenciu na tento typ činnosti.

5

Uistite sa, že je vaše štúdio čisté a upratané. Ak chcete, aby sa stal útočiskom pre návštevníkov, nezabudnite si udržiavať útulnú a dúhovú atmosféru. Požiadajte zamestnancov, aby každý deň čistili svoje pracoviská a poskytovali zákazníkom rôzne nápoje, napríklad čaj alebo kávu. Okrem toho sa snažte udržiavať profesionálnu a obchodnú atmosféru.

Odporúčaná