Obchodná komunikácia a etika

Ako napísať leasingovú ponuku

Ako napísať leasingovú ponuku

Video: Ako si nájsť prácu? 🕵️‍♂️ Nerob TIETO CHYBY | Zmudri.sk 2024, Júl

Video: Ako si nájsť prácu? 🕵️‍♂️ Nerob TIETO CHYBY | Zmudri.sk 2024, Júl
Anonim

Prenajímate komerčné stránky. Vaším cieľom je rozšíriť zákaznícku základňu. Za týmto účelom by ste mali záujem potenciálnych nájomcov. Ak hovoríme o vašej spoločnosti a poskytovaných službách naživo, je to celkom jednoduché, potom na papieri je všetko oveľa komplikovanejšie. Komerčná ponuka je návrhom na ďalšiu spoluprácu. List by mal obsahovať informácie o poskytovaných službách. Ak si neželáte, aby zostal bez povšimnutia alebo dokonca preletel do koša, zložte ho správne a správne.

Image

Návod na použitie

1

Najprv by ste mali vytvoriť zoznam potenciálnych nájomcov. Pre každú z nich pripravte individuálnu obchodnú ponuku. Nie je potrebné meniť celý text, stačí urobiť niekoľko rôznych viet.

2

Nabádajte klienta, aby si prečítal váš list až do konca. Ak to chcete urobiť, musíte kompetentne a predovšetkým - začnite správne. Ak ste sa predtým v telefóne stretli alebo hovorili o službách prenájmu, do prvých riadkov listu uveďte tieto vety: „Keď ste hovorili po telefóne,

", " Páčilo sa nám váš nápad.

", " Na stretnutí, ktoré ste spomenuli

"Etc.

3

Do ponuky tiež zahrňte štatistiku alebo výsledky výskumu. To znamená, že musíte nájomníka zaujať preukázaním úspechu iných ľudí. Môžete napríklad ukázať, ako reklamné platformy umiestnené na jednom alebo inom mieste ovplyvňujú dopyt spotrebiteľov.

4

V žiadnom prípade nezačínajte ponuku s príbehom o svojej spoločnosti, ktorý by odhalil históriu jeho vzhľadu - to všetko vytlačí potenciálneho nájomcu, pretože ste ho ešte nezaujímali.

5

Popíšte služby prenájmu. Tu musíte uviesť cieľ, úlohu, podstatu, výsledok a konečné náklady. Vyhnite sa profesionálnym podmienkam, klient by mal rozumieť všetkému, pretože „inteligentné“ vety môžu nájemcu vytlačiť (a kto sa chce dostať do nepochopiteľného prípadu). Uveďte argumenty, ktoré budú tlačiť potenciálneho zákazníka, aby s vami uzavrel obchod. Môžete tiež poskytnúť vizuálny materiál (schémy, ilustrácie).

6

Opíšte podrobnú schému práce s vašou spoločnosťou, to znamená, že tu môžete špecifikovať podmienky, zodpovednosti, postup prijímania práce atď.

7

V záverečnej časti uveďte frázy, ktoré povzbudia potenciálneho klienta k uzavretiu nájmu s vašou spoločnosťou, mali by ste tiež umožniť čitateľovi objasniť akékoľvek informácie s vami. Nechajte svoje kontakty.

komerčná ponuka na prenájom

Odporúčaná