Druhy činností

Ako otvoriť svoju biliardovú miestnosť

Ako otvoriť svoju biliardovú miestnosť

Video: Opustená škola 2. časť - Niekto nás tam zamkol :D 2024, Júl

Video: Opustená škola 2. časť - Niekto nás tam zamkol :D 2024, Júl
Anonim

Biliardové podnikanie je ziskový druh činnosti, ktorý si však vyžaduje určité vedomosti v tejto oblasti od svojho majiteľa. Ak je vaším cieľom samozrejme o víkendu baviť verejnosť na jednej z hlavných ulíc mesta, potom pochopenie zložitosti hry nie je potrebné. Existuje však príliš veľa podobných zariadení, takže existuje oveľa väčšia šanca na úspech pre niekoho, kto môže vyhlásiť a potvrdiť vysoký stav svojej biliardovej miestnosti.

Image

Budete potrebovať

  • 1. Izba s minimálnou plochou 250 m2
  • 2. Biliardové stoly s kompletným príslušenstvom pre ne (najmenej desať kusov, pre „bazén“ aj pre ruský biliard)
  • 3. Barový pult a stoličky
  • 4. Zmluvy o dodávke alkoholu a výrobkov
  • 5. Zamestnanci (minimálne - 5 osôb)

Návod na použitie

1

Rozhodnite sa o type biliardovej miestnosti, ktorú chcete otvoriť. Najjednoduchšou možnosťou je miesto zábavy pre širokú verejnosť, kde bar zohráva rolu nemenej dôležitú ako biliardové stoly. Inštitúcia čisto športového plánu, v ktorej sa konajú turnaje, zhromažďuje zakaždým dobrú sumu z príspevkov svojich účastníkov, ale je lepšie usporiadať ju pre ľudí, ktorí sami hrajú profesionálny biliard, a iba pre nich. Nakoniec tretím spôsobom je „prémiová“ biliardová sála, navrhnutá pre dobre urobené publikum, ktorá kladie vyššie nároky na úroveň služieb.

2

Dozviete sa čo najviac o tom, aké sú stoly a doplnky pre biliard, pred nákupom vybavenia. V každej nerešpektovanej biliardovej sále by mali byť stoly pre fanúšikov amerického a pre tých, ktorí dávajú prednosť ruským biliardom. Celkový počet biliardových stolov, ktoré budete musieť kúpiť, musí byť najmenej desať. Kúpte si kvalitné a nové vybavenie - rozsah cien príslušenstva pre biliard je veľmi veľký, ale nevzdávajte sa pokušeniu ušetriť peniaze na začiatku.

3

Nájdite spôsoby, ako vyriešiť problém spojený s výberom kvalifikovaného personálu - predovšetkým pokiaľ ide o značky. Títo zamestnanci by mali byť nielen znalcami biliardu, ale aj ľuďmi, ktorí vedia, ako nájsť spoločný jazyk so zákazníkmi. So zvyškom „kádrov“ pre biliardovú situáciu je situácia jednoduchšia: barmani, bezpečnosť, správcovia a účtovníci sú na trhu práce zastúpení oveľa širšie.

4

Kúpte si bar a pridelte časť priestoru pre bar - verí sa, že to prináša vlastníkovi inštitúcie až hodinový poplatok za hru. Rozmery biliardovej miestnosti by vám mali umožniť umiestniť do nej stojan a barovú stoličku pre tých, ktorí chcú piť a občerstviť sa medzi dvoma stranami. Samozrejme, musíte sa postarať o nákup alkoholu a ľahkého občerstvenia a urobiť pre tento produkt prirážku, ktorá je primeraná stavu vášho podniku.

Užitočné rady

Pamätajte, že biliardové stoly by mali byť osvetlené elektrickým svetlom tak, aby tiene loptičiek nezasahovali do hráčov, ktorých mierili pred štrajkom, inak skúsení „biliard“ neocenia vašu snahu vybaviť zariadenie.

Príjem z biliardovej miestnosti môžete zvýšiť tak, že s ňou zorganizujete plnohodnotnú kuchyňu a poskytnete zákazníkom teplé jedlá - to si samozrejme bude vyžadovať ďalšie náklady na vybavenie a platy zamestnancov, ale takáto iniciatíva sa čoskoro vyplatí.

Ako otvoriť biliardovú miestnosť

Odporúčaná