obchodné

Ako skontrolovať zmluvnú stranu na PSRN

Obsah:

Ako skontrolovať zmluvnú stranu na PSRN

Video: Evolution vs. God 2024, Smieť

Video: Evolution vs. God 2024, Smieť
Anonim

Kontrola protistrany pre OGRN sa vykonáva kontaktovaním orgánov Federálnej daňovej služby Ruskej federácie. Implementácia tohto postupu pred uzavretím zmluvy pomáha overiť presnosť informácií poskytnutých budúcim partnerom.

Image

Moderní podnikatelia môžu skontrolovať svoje protistrany s minimálnymi informáciami o nich. Táto kontrola pomáha zvýšiť spoľahlivosť partnera, pretože správnosť registračných údajov a dokladov, ktoré predloží, potvrdí daňový úrad. Zároveň môžete skontrolovať nielen organizáciu, ale aj jednotlivých podnikateľov. Ak výsledky tohto postupu vyjadrené vo forme výpisu nie sú potrebné na predloženie žiadnej vládnej agentúre, môžete použiť bezplatné a rýchle spôsoby získania potrebných informácií. Ak je výpis potrebný na predloženie tretím stranám, odporúča sa požiadať o úradnú verziu na daňovom inšpektoráte, za ktorý bude potrebné zaplatiť štátny poplatok vopred.

Získanie referenčných informácií o protistrane

Najjednoduchšou a najrýchlejšou metódou overovania je použitie elektronickej služby Federálnej daňovej služby Ruskej federácie. Ak chcete získať informácie o konkrétnej osobe, mali by ste prejsť na hlavnú stránku tejto služby, prejsť do časti „Elektronické služby“ a vyhľadať službu na kontrolu dodávateľov. Na stránke tejto služby budete musieť zadať OGRN v špeciálnom poli. Samotnú PSRN dodávateľa nájdete v dokumentácii predloženej dodávateľom, tento atribút sa zvyčajne označuje aj na pečati. Po zadaní potrebných údajov a potvrdení digitálneho kódu by ste si mali stiahnuť vyhlásenie týkajúce sa dotknutej osoby (stiahnuté v elektronickej verzii). Výpis môže byť vytlačený alebo prezeraný priamo na osobnom počítači, nie sú na ňom žiadne výtlačky, pretože tieto informácie slúžia iba na informáciu.

Odporúčaná