management

Ako uverejniť inzerát o bezplatnom predaji

Ako uverejniť inzerát o bezplatnom predaji

Video: Ako vytvoriť inzerát na Ebay 2024, Smieť

Video: Ako vytvoriť inzerát na Ebay 2024, Smieť
Anonim

Bezplatnú reklamu môžete uverejniť na internete alebo v novinách špeciálne navrhnutých pre tieto informácie. Na tento účel sú vhodné špecializované zdroje (napríklad o nehnuteľnostiach pri predaji bytu), ako aj priemyselné alebo jednoducho populárne „všežravce“. Hlavná vec je pre tých, ktorí ju majú vidieť.

Image

Budete potrebovať

  • - kupón na bezplatné oznámenie;

  • - počítač;

  • - prístup na internet.

Návod na použitie

1

Ak uprednostňujete noviny pred bezplatnými reklamami, musíte minúť aspoň najnovšie vydanie vybranej publikácie. Takéto reklamy sa zvyčajne prijímajú iba na kupóny, ktoré je možné vyrezať iba z novín alebo časopisov.

Je však možné, že budete mať šťastie a niektorí z vašich priateľov budú mať číslo takejto publikácie a on sám nebude potrebovať kupón.

Ďalej musíte vyplniť kupón a poslať ho poštou alebo osobne priamo do redakcie alebo na miesto prijatia reklamy.

2

Ak má publikácia internetovú verziu, je často možné na predaj bezplatne inzerovať prostredníctvom svojej webovej stránky. Spravidla sa na to musíte zaregistrovať na stránke vyplnením jednoduchého formulára, potom sa prihláste pomocou svojho používateľského mena a hesla a do príslušných polí zadajte potrebné informácie, kontakty a reklamný text.

3

Rovnakým spôsobom môžete umiestniť reklamu na predaj na väčšinu vývesiek online výberom príslušnej položky a podkapitol.

Pri umiestňovaní oznámenia na fóre sa tiež musíte zaregistrovať, ak na ňom ešte nie je žiadny účet, a začať tému v príslušnej časti a v nadpise uviesť, čo presne predávate a najdôležitejšie vlastnosti produktu. V závislosti od predmetu predaja môžu byť účinné priemyselné alebo regionálne fóra alebo oboje.

Odporúčaná