obchodné

Recenzia molodost.bz

Obsah:

Recenzia molodost.bz

Video: Как делать дела, чтобы стать №1 на своем рынке? - Часть 1. || Бизнес Молодость 2024, Smieť

Video: Как делать дела, чтобы стать №1 на своем рынке? - Часть 1. || Бизнес Молодость 2024, Smieť
Anonim

BM - inštrukcia pre úspešné podnikanie

marina

Som zamestnanec a myšlienka môjho vlastného podnikania je starý sen. Strach a divoká neistota úspechu jej však zabránili priblížiť sa k nej, pretože nevedela o základoch budovania vlastného podnikania. Pri hľadaní informácií som narazil na Business Youth a potom sa stalo osvietenie! Už pri štúdiu znalostnej základne BM sa ukázalo, že to, čo robím pre svojich šéfov, sa môže stať mojím obchodom. Chlapci z BM - Pyotr Osipov a Michail Dashkiev informácie prežúvajú a vkladajú ich do podrobných pokynov, pričom ich nabíjajú energiou a motivujú ich, aby konali. Úspech je nevyhnutný!

Image

Recenzia molodost.bz

Zhenya

S smutnou skúsenosťou z podnikania skôr som bol sklamaný, že sa niečo môže stať vôbec. Nakoniec, spoločnosť si zvykla byť skeptická voči vedúcim dievčat, veriac, že ​​nemajú dostatok skúseností na to, aby vedeli tak dôležitý obchod. Zdá sa, že prišlo zúfalstvo, ale Misha, Sasha a Peter, ktorí sa stretli na mojej ceste, mi vďaka ich školeniam pomohli uveriť v seba samého. A čoskoro som začal novú prácu, ktorá mi v tejto fáze života prináša stabilný príjem. BM (Business Youth) mi pomohla uveriť v seba a previesť moje plány do reality.

Tu je môj názor na BM

Maria Orlova

Nápady a úlohy môjho podnikateľského plánu patria predovšetkým do práce vysokokvalifikovaných odborníkov spoločnosti BM (Business Youth) Misha, Sasha a Peter. Po absolvovaní tréningov som v hlave jasne vytvoril plán, ktorý pomohol realizovať moje sny v realite a získať nielen zisk z realizovaných, ale aj morálne potešenie z úspešného výsledku. Som presvedčený, že tieto kurzy prispeli k môjmu podnikaniu. Vďaka BM za poskytnutú pomoc.

Molodost.bz

Taran Alevtina Olegovna

Keď som už dlho hľadal nápady na rozvoj začínajúceho podnikania, obrátil som sa so svojím priateľom na pomoc. Bola to ona, ktorá mi poradila, aby som hľadala pomoc prvotriednych podnikových odborníkov Mikhail a Peter. Po návšteve prvej interaktívnej hodiny BM sa už v mojej hlave formovali ciele a plány ďalšieho rastu. Na základe rady od Michaela a Petra som začal realizovať myšlienky a čoskoro mi začali prinášať stabilný príjem.

BM vám pomôže nájsť sa

Annet

V súčasnosti existuje veľa skutočných príležitostí na vytvorenie vlastného úspešného podnikania. Je však veľmi ťažké nájsť niečo nové, jedinečné, vlastné a navyše priniesť stály príjem. Peter a Michael od spoločnosti BM dávajú tipy, ako nájsť miesto na podnikanie. Všetky tieto tipy sú dokonale motivujúce a túžba zarobiť si peniaze iba rastie. A čo je najdôležitejšie, všetky informácie sú prezentované v neštandardnej a ľahko zrozumiteľnej forme, čo je jeden z najdôležitejších aspektov vzdelávania.

Projekt BM mi pomohol

Pavel Alexandrovič

Podnikal som predtým, ako som vedel o BM. Veci šli dobre, ale zisk zostal na rovnakej úrovni. Začal hľadať spôsoby riešenia problému a našiel najcennejšiu radu v projekte Business Youth. Nemyslel som si ani, že by tieto informácie mohli byť prezentované takým prístupným a výstižným spôsobom (zvyčajne som narazil na iný prístup). Teraz je môj príjem dvakrát vyšší, s pomocou BM som veľa analyzoval. Vďaka Petrovi a Miši: vedia, kde je výhodnejšie investovať peniaze, a navrhujú dobré riešenia!

BM je najlepším riešením problémov

Julia Viktorovna

BM je silný projekt: obsahuje v ňom veľa cenných nápadov, ale rady, ako doladiť marketingové aspekty, mi najviac vyhovovali. Prípad išiel ihneď hladko, objavil sa zisk. Vďaka Michailu a Petrovi za obchodnú mládež som vďaka ich odporúčaniam konečne získal značný príjem z mojej činnosti. Teraz vykonávam štatistiku správne a to mi pomáha zarábať peniaze. Osobne mi projekt BM otvoril nový pohľad na mnohé témy, v ktorých som bol často slabo vedený.

Webináre pomáhajú v podnikaní

Leonid

Úžasné webináre! Dávajú veľa informácií)) Ale prídem na to v najbližších dňoch. A čo je najdôležitejšie, nakoniec som sa rozhodol pre oblasť podnikania! Zostáva iba rozvíjať túto myšlienku a v budúcnosti začať zarábať peniaze a zvyšovať príjmy, a znova si myslím s pomocou Business Youth. Už ste si všimli zaujímavé kurzy na zvýšenie ziskov. Ďakujem, je to to najlepšie, čo by ste mohli myslieť pre mladých podnikateľov.

Odporúčaná