ostatné

Použitie akrylového skla v reklamnom priemysle

Obsah:

Použitie akrylového skla v reklamnom priemysle

Video: MAPEI | MAPESIL AC - silikónový tesniaci tmel 2024, Júl

Video: MAPEI | MAPESIL AC - silikónový tesniaci tmel 2024, Júl
Anonim

Akrylové sklá sú dnes jedným z najcennejších materiálov v reklamnom priemysle. Napriek vysokej cene ich popularita naďalej rastie - pretože výhody akrylových okuliarov stoja za všetky peniaze, ktoré sa na ne vynaložia. Ako sa tieto sklá používajú v reklamnom priemysle?

Image

Všetko o akrylových sklách

Najcennejším akrylovým sklom sú odliatky, v ktorých nie sú žiadne vnútorné mechanické namáhania, nepravidelnosti a chyby spojené s odrodami extrúzie. Akrylové sklá sú vyrobené z moderného, ​​inovatívneho polyméru, ktorý je odolný proti ultrafialovému žiareniu, žltnutiu a opotrebeniu, navyše z hľadiska priehľadnosti presahuje bežné okuliare a je vysoko odolný.

Odolnosť nárazu vysokokvalitnej akrylovej fólie je najmenej päťkrát vyššia ako odolnosť štandardného zobrazovacieho skla.

Akryl sa pri vysokých teplotách nedeformuje a pri nízkych stupňoch nepraská. Akrylové sklá sú chemicky odolné voči anorganickým látkam, ako sú kyseliny, soli, zásady a roztoky. Zároveň sa môžu rozpúšťať pod vplyvom organických látok - ketónov, éterov a derivátov chlóru z uhľovodíkov. Ďalšou výhodou akrylového skla je jeho nízka hmotnosť, ktorá im umožňuje úspešne vytlačiť štandardné sklo z trhu pre príslušné výrobky.

Odporúčaná