Obchodná komunikácia a etika

Ako si objednať oblečenie na propagačné akcie

Ako si objednať oblečenie na propagačné akcie

Video: ''LUXUSNÉ'' ŠATY na MATURITNÝ PLES z Aliexpressu | LucyPug 2024, Smieť

Video: ''LUXUSNÉ'' ŠATY na MATURITNÝ PLES z Aliexpressu | LucyPug 2024, Smieť
Anonim

Vďaka tvrdému boju medzi kupujúcim medzi výrobcami produktu môžete premýšľať o tom, ako upozorniť potenciálneho zákazníka na svoje vlastné výrobky, vytvoriť pre nich reklamu, zviditeľniť ju a oboznámiť ju so všetkými. Spoločnosti sa preto uchýlili k takej obľúbenej forme reklamy, ako sú propagačné akcie.

Image

Návod na použitie

1

Oblečenie pre promotérov je veľmi dôležitou súčasťou akcie. Najprv premýšľajte o tom, ako to urobiť jasným a chytľavým a priťahovať pozornosť. Propagácie sa konajú s veľkým davom, takže vaši ľudia by mali vystupovať z davu. Venujte pozornosť bohatosti a originalite oblečenia a uistite sa, že je vyrobený vo farebnej schéme, ktorá je súčasťou značky vašej spoločnosti. Napríklad napríklad červená a biela farba sú vždy spojené so známym mobilným operátorom.

2

Určite typ oblečenia pre promotérov. Voľba bude ovplyvnená mnohými faktormi: pridelený rozpočet, udržiavanie kampane v interiéri alebo exteriéri, sezóna atď. Zamerajte sa preto na to, čo je potrebné: tričká, čiapky, priezory, kombinézy, mikiny, vetrovky, klobúky, šály, vesty, vesty, zástery, šaty, tašky, polokošele, šatky, panamu atď. Výber je veľmi veľký.

3

Získajte lacný aj drahší kvalitný materiál. Výber závisí od toho, či sa tento formulár bude používať nepretržite alebo či je potrebný iba pre jednu akciu. V každom prípade bude oblečenie vyrobené z dobrej látky vyzerať pevnejšie a elegantnejšie, čo pozitívne ovplyvní imidž vašej spoločnosti.

4

Kúpte si hotovú uniformu pre promotérov. Takéto výrobky by mali byť voľne strihané, aby nevytvárali nepohodlie pre vašich zamestnancov počas jazdy, aby boli pohodlné a pohodlné.

5

Objednajte si individuálne prispôsobenie každého promotéra jednotlivo v ateliéri. Táto možnosť bude stáť viac, ale takéto modely budú v ideálnom prípade sedieť na obrázku a vyzerať oveľa pôsobivejšie.

6

Používajte logá svojej spoločnosti na maximum. Môžete ich aplikovať na odev rôznymi spôsobmi: termálna tlač, ručné alebo strojové vyšívanie, sublimácia, sieťotlač, sieťotlač, potlač. Nájdite spoločnosť vo vašom meste, ktorá sa špecializuje na tieto služby.

7

Nezabudnite na dary s vaším znamením pre účastníkov propagácie. Môžu to byť vreckovky, puzdrá na výrobky, ľahké šatky, obrúsky atď. Svoje miesto si nájdu v každom šatníku a budú stálou reklamou medzi priateľmi a známymi tejto osoby.

8

Obráťte sa na špecializovanú spoločnosť pre šitie odevov s vlastnými náčrtkami oblekov a doplnkov, ako aj so zapojením dizajnérskych pracovníkov. Poskytnú vám výber z niekoľkých nápadov na dizajn a šitie odevov - a jednoducho sa musíte zastaviť tým najvhodnejším pre vás.

Súvisiaci článok

Pracujte ako promotér: vnútorný vzhľad

Odporúčaná