obchodné

Ako vytvoriť internetový obchod

Ako vytvoriť internetový obchod

Video: Ako urobiť prvý krok a rozbehnúť svoj vlastný e-shop (Andrea Podstrelencová, Holokolo) 2024, Júl

Video: Ako urobiť prvý krok a rozbehnúť svoj vlastný e-shop (Andrea Podstrelencová, Holokolo) 2024, Júl
Anonim

Internetový obchod je jednoduchý a cenovo dostupný spôsob podnikania. Nie je vôbec potrebné, aby ste boli vlastníkom tovaru, ktorý predávate, alebo aby ste ich mali v ruke v čase platby zákazníkom, stačí vedieť, kde ich môžete získať rýchlo a za menej peňazí. Aby však zákazník mohol prísť a kúpiť, je potrebné internetový obchod správne usporiadať.

Image

Budete potrebovať

  • - počítač

  • - internet

Návod na použitie

1

Najskôr venujte pozornosť farebnej schéme. Malo by byť dostatočne jasné, aby upútalo pozornosť, ale nemalo by to bolieť oči a odvádzať pozornosť od toho, čo mu ponúkate.

2

Na prvej stránke je vhodné umiestniť prezentáciu s tovarom, ktorý je buď lacnejší ako v iných internetových obchodoch alebo sa nachádza v segmente s nižšími cenami. Výrobky sa musia neustále meniť a priťahovať pozornosť zákazníka.

3

Menu internetového obchodu by malo byť štruktúrované a intuitívne. Klient by nemal byť zmätený, prečo klikol na jednu časť, ale skončil v inej. Ak je to pre neho ťažké, jednoducho odíde.

4

Keď umiestnite kurzor myši na produkt pomocou myši, malo by sa zobraziť kontextové okno so zväčšenou veľkosťou obrázka. Je tiež žiaduce, aby ste na svojich stránkach mali panoramatickú fotografiu alebo video s tovarom. Ak váš produkt neznamená túto formu prezentácie, musíte predložiť úplnú špecifikáciu spolu s recenziami od iných zákazníkov.

5

Využite schopnosť triediť podľa popularity a ceny nákupu - to sú hlavné ukazovatele, na ktoré je kupujúci zameraný

6

Pri prezeraní špecifikácií produktu je žiaduce, aby sa na stránke objavili aj produkty z podobných odvetví alebo doplnky tohto produktu.

Užitočné rady

Používajte písma, ktoré sú ľahko čitateľné a ktoré nie sú príliš oficiálne.

Odporúčaná