ostatné

Ako začať podnikať strečové stropy

Ako začať podnikať strečové stropy

Video: Ekonomika+ O dôchodkovom strope 2024, Júl

Video: Ekonomika+ O dôchodkovom strope 2024, Júl
Anonim

Čím lepší je produkt, tým väčší je jeho dopyt. Nie je prekvapujúce, že dopyt po dobre vykonaných opravách je neustále vysoký a dobre platený. Jednou z odrôd v opravárenskom priemysle je inštalácia podhľadov.

Image

Návod na použitie

1

Analyzujte svoje obchodné miesto. Rozhodnite sa, či budete predávať materiály, poskytovať služby pri inštalácii stropu alebo robiť oboje. Identifikujte potenciálnych konkurentov, ich silné a slabé stránky. Nemá zmysel vymýšľať ten istý návrh, ktorý je už na trhu, vyvodiť závery z chýb konkurentov a zmeniť ich slabosti na silné stránky. Ak je cena príliš vysoká, znížte ju o päť až desať percent, ak sa používajú materiály nízkej kvality, pracujte priamo v továrni a kupujte iba osvedčené výrobky a zároveň ich inzerujte. Avšak nejdú príliš ďaleko - nezabudnite, že sa nesnažíte byť lepšími ako váš konkurent, ale bojujete za preferencie kupujúceho.

2

Vyberte si miesto pre kanceláriu a technickú miestnosť. Môžu to byť dva rôzne objekty, možno jeden, ale je dôležité, aby boli oddelené. Kancelária by sa mala nachádzať na preplnenom mieste, prístupnom pre chodcov aj pre tých, ktorí majú auto. Pri vchode zverejňujte fotografie miestností, v ktorých sú už nainštalované strečové stropy - pomôže to lepšie prilákať zákazníkov. Na začiatok stačí najať dvoch manažérov, jedného vedúceho a dvoch alebo troch inštalatérov. Práca so zavesenými stropmi sa vykonáva v blízkosti elektrického vedenia a vo výške, takže inštalatéri musia mať k dispozícii špeciálne oblečenie, špeciálne vybavenie. Vezmite ľudí so skúsenosťami a bez problémov s alkoholom na túto pozíciu.

3

Povinnosti manažérov budú zahŕňať aktívne vyhľadávanie zákazníkov, správu objednávok. Najbežnejšou praxou je reklama na verandách a billboardoch nachádzajúcich sa v obytných zónach, nemôžete však pracovať so súkromnými zákazníkmi, ale so spoločnosťami, napríklad so stavebnými spoločnosťami. V spolupráci s týmito spoločnosťami môžete získať objednávku v čase, ktorý presahuje objem a cenu objednávky od súkromného vlastníka bytu, ak nie stokrát.

Odporúčaná