ostatné

Ako nájsť spoločnosť na

Ako nájsť spoločnosť na

Video: Swami Dayananda o tom, ako nájsť pokoj v duši a vykročiť na cestu k vnútornej slobode 2024, Júl

Video: Swami Dayananda o tom, ako nájsť pokoj v duši a vykročiť na cestu k vnútornej slobode 2024, Júl
Anonim

Ak viete iba adresu spoločnosti, ďalšie základné informácie získate na webovej stránke Federálnej daňovej služby Ruska. A zistiť svoju polohu - pomocou internetových služieb alebo programov pomoci, ktoré ukazujú adresu, ktorá vás zaujíma na mape.

Image

Budete potrebovať

  • - počítač;

  • - prístup na internet;

  • - adresa spoločnosti.

Návod na použitie

1

Na hlavnej stránke webovej stránky Federálnej daňovej služby Ruska sa nachádza odkaz na službu „Skontrolujte sa a protistrana“. Po jeho prejdení sa zobrazí vyhľadávací formulár s niekoľkými poliami. Každý je voliteľný. Ak niečo neviete, nechajte príslušné pole prázdne. Ak teda zadáte iba adresu sídla, systém vám poskytne informácie o všetkých firmách v nej zaregistrovaných a zo zoznamu budete musieť vybrať iba firmu, o ktorú máte záujem. Táto možnosť vám tiež umožňuje skontrolovať, či adresa nie je hromadnou adresou (ak je na ňu zaregistrovaných veľa spoločností). Aj keď to môže byť obchodné centrum, kde je skutočne veľa nájomcov.

2

Ak spoločnosť nezodpovedá legálnym a skutočným adresám (čo nie je nezvyčajné), hľadanie polohy na zákonnom mieste vám prinesie malý úžitok. V najlepšom prípade tam bude skutočne prítomný určitý zástupca. V najhoršom prípade, najmä ak je adresa obrovská, jednoducho nikto nevie, kde ju v skutočnosti hľadať. Pokúste sa zistiť skutočnú adresu.

Vážna spoločnosť však zvyčajne uvádza v brožúrach, na webových stránkach, vizitkách zamestnancov atď. presnú adresu, kde ju nájdete. S rôznymi pochybnými organizáciami je to zložitejšie, pretože ich úloha je taká, že ju nikto nenájde.

3

Ak poznáte skutočnú adresu spoločnosti, môžete zistiť jej polohu pomocou mapy. Na tento účel nie je potrebné kupovať atlas alebo mapu požadovanej osady (hoci táto starodávna metóda je stále pomerne dostupná) a používať elektronické mapy: mapy Yandex, mapy Google, programy pomoci, napríklad systém Double GIS atď. napriek tomu je všetko jednoduché. Do vyhľadávacieho panela musíte zadať požadovanú ulicu a potom nájsť požadovaný dom. Alebo, ak to nie je v systéme (to sa stáva), zväčšte mapu a určte aspoň približnú polohu.

Odporúčaná