Obchodné riadenie

Ako pomenovať módny dom

Ako pomenovať módny dom

Video: TOP 3 NEJLUXUSNĚJŠÍ PLÁŽOVÉ VILY V GTA 5! (GTA 5 Módy) 2024, Júl

Video: TOP 3 NEJLUXUSNĚJŠÍ PLÁŽOVÉ VILY V GTA 5! (GTA 5 Módy) 2024, Júl
Anonim

Rozhodli ste sa začať s výrobou vlastnej odevnej linky a pred vami vyvstala otázka: ako pomenovať módny dom? Názov musí byť nezabudnuteľný, živý, aby bola značka v budúcnosti pre zákazníkov ľahko rozpoznateľná. Ako na to?

Image

Návod na použitie

1

Prvým, najjednoduchším a najbežnejším spôsobom je pomenovanie módneho domu vo vlastnom mene. Symbol značky je meno dizajnéra, ktorý hovorí za seba. Výhody tohto mena: po určitom čase pre vás bude vaše meno fungovať, rozpoznanie značky sa stane vašou vizitkou. Uvedenie v médiách bude fungovať ako ďalšia reklama, projekty v rôznych iných oblastiach, ako je charita, show business, budú pre značku prínosom a stanú sa spojené s vašou značkou a prilákajú nových zákazníkov. Tí, ktorí chcú zdôrazniť svoj vzťah k móde v Miláne alebo v Paríži a dať móde eleganciu a sofistikovanosť, s najväčšou pravdepodobnosťou uprednostnia podpísať menovku svojím vlastným menom, ale s použitím latinských písmen.

2

Druhým „nominálnym“ spôsobom je zredukovanie vlastného mena na iniciály, čo dáva módnemu domu vážnosť a ako znak partnerstva viacerých dizajnérov. Túto metódu zvolili významní dizajnéri, ktorí vyrábajú odevy alebo doplnky v neustálej spolupráci - nemá zmysel vytvárať dve samostatné značky. „Spoločný“ názov, ktorý sa skladá z ich iniciálov, zdôrazňuje jednotu niekoľkých štýlov a trendov v móde. Od takýchto módnych domov sa očakávajú neobvyklé riešenia v odevoch a odvážne experimenty so súčasnými trendmi.

3

Názov módneho domu si môžete zvoliť podľa vkusu a iných preferencií cieľového publika. Oblečenie pre mladých ľudí má živé meno, ktoré symbolizuje túžbu po slobode a identitu ich štýlu. Takéto meno môže obsahovať slangové alebo módne slová v prostredí dospievajúcich, ktoré upozorňujú na nový rad odevov pre mládež. Oblečenie pre neformálnych alebo milovníkov určitého hudobného smeru by malo byť medzi masami bežných ľudí ľahko rozpoznateľné aj pomocou vhodného „tematického“ názvu.

ako otvoriť svoj módny dom

Odporúčaná