Druhy činností

Ako pomenovať obchod s textilom

Ako pomenovať obchod s textilom

Video: 2019 Threadology Quilt Along - Block 5 Royal Star | Fat Quarter Shop 2024, Smieť

Video: 2019 Threadology Quilt Along - Block 5 Royal Star | Fat Quarter Shop 2024, Smieť
Anonim

Tkanivový obchod ľudia nenavštevujú každý deň. Preto by malo byť meno nezabudnuteľné, aby kupujúci mohli hovoriť o dobrom obchode s priateľmi a nezabudli, čo počuli po niekoľkých dňoch alebo týždňoch.

Image

Návod na použitie

1

Prijímajte 7-10 priateľov. V okolí určite nájdete milovníkov hádaniek a zaujímavých úloh. Radi vám pomôžu, pretože zažívajú radosť z duševného stresu. Nie každý deň musíte zvoliť názov obchodu, preto by ste si nemali nechať ujsť príležitosť.

2

Dajte každému úlohu - vypracovať slovník pomocou jedného z písmen abecedy. Môžete použiť akýkoľvek encyklopedický slovník, ktorý nie je spojený s úzkym poľom činnosti. Je potrebné zvoliť slová spojené s tkanivami alebo nejakým spôsobom vhodné. Príklady slov: móda, šitie, farebnosť, výber atď. Nechajte pomocníkov písať nápady proti každému slovu, ktoré spôsobí, že slovo bude vhodné.

3

Zhromaždite prijaté možnosti do jedného zoznamu a zverejnite ich na webe. Nie je potrebné robiť zložitý dizajn, hlavná vec je, že slová je možné skopírovať pomocou myši alebo stiahnuť zoznam ako súbor.

4

Zorganizujte súťaž medzi obyvateľmi najbližších domov a vyberte najlepšie meno. Uveďte, že môžete použiť medzery zverejnené na webe. Ak existujú počiatočné možnosti, nové nápady sa objavia rýchlejšie. Tento spôsob má niekoľko ďalších výhod. Najprv získate nenápadnú reklamu na nový obchod. Po druhé, keď sa ľudia podieľajú na vytvorení niečoho, objaví sa pocit spolupatričnosti. Takíto zákazníci budú sledovateľmi „ich“ obchodu. A čo je najdôležitejšie - na výber mena bude viac možností. Slávte všetkým účastníkom súťaže zľavu v deň otvorenia. Aj keď ponúkajú neúspešné mená a dostanú zľavu „za nič“, nech sa stanú kupujúcimi. Sľubujte výhercovi cenu.

5

Skontrolujte žiadosti a urobte si konečný výber. Pozvite do poroty ľudí, ktorí v druhom kroku vybrali slová. Nech si vyberú päť alebo sedem úspešných mien a konečné rozhodnutie je na vás. Dajte svojim priateľom dovolenku za poďakovanie za prácu.

názov pre textilný obchod

Odporúčaná