Obchodná komunikácia a etika

Ako prilákať zákazníkov do salónu

Ako prilákať zákazníkov do salónu

Video: Účinná stratégia ako získať prvých zákazníkov (Pýtajte sa Erika) 2024, Júl

Video: Účinná stratégia ako získať prvých zákazníkov (Pýtajte sa Erika) 2024, Júl
Anonim

Bez ohľadu na smer vašej činnosti nikto nebude vedieť, že ste otvorili salón. Verbálna reklama je, samozrejme, veľmi dobrá, pretože poskytuje najlepšie odporúčania, ale aby niekto mohol odporučiť vaše služby, musíte prilákať zákazníkov do vášho salónu.

Image

Návod na použitie

1

Po prvé, znamenie. Malo by byť veľké a ľahko čitateľné. Je žiaduce, aby to bolo vnútri budovy, v ktorej si prenajímate izbu, a vonku. Nezabudnite, že kupujúci by mali okamžite pochopiť, čo robí váš salón, a preto opatrne zvážte znamenie.

2

Používajte propagátory, reklamy v rozhlase, televízii a na internete. Zostavte si svoj web. Na šírenie informácií o vašom salóne používajte všetky možné komunikačné prostriedky. Vytvorte skupinu v sociálnej sieti - aby ste mohli rýchlejšie získať spätnú väzbu.

3

Využite zľavy a propagačné akcie. Každé dva až tri mesiace uskutočňujte propagačné akcie zamerané na určité druhy služieb a tovaru, ktoré je možné zakúpiť v salóne. Táto metóda pomôže prilákať nových zákazníkov a umiestni dopyt v smere, ktorý v súčasnosti potrebujete viac.

4

Použite vernostné karty. Ak niekto vie, že čím viac chodí do vášho salónu, tým viac bude mať výhody, napríklad z akumulačného systému zliav, tým pravdepodobnejšie sa stane vašim pravidelným zákazníkom.

Užitočné rady

Sledujte službu, musí byť vždy na vysokej úrovni.

Odporúčaná