Obchodná komunikácia a etika

Dámske veci v pánskom podnikaní

Dámske veci v pánskom podnikaní

Video: Skladací telefón? Pánske huncútstvo alebo reálne použiteľná vec? 2024, Júl

Video: Skladací telefón? Pánske huncútstvo alebo reálne použiteľná vec? 2024, Júl
Anonim

Každá žena je malá herečka. Pretože majú každú šancu zahrať silnejší sex v tradične zdanlivo mužskej profesii - podnikaní. Ženy jasne preukazujú schopnosť transformácie počas obchodnej komunikácie so silnejším pohlavím.

Image

Vrodená schopnosť ženy je schopnosť zamerať pozornosť na malé detaily. Žena, ktorá počúva tlmočníka, dokáže zaznamenať svoju intonáciu aj jeho gestá, výrazy tváre a spôsob reči. To všetko je doslova okamžite vnímané ženským mozgom ako vodítko pre konanie. Nedobrovoľne (a niekedy celkom vedome) ich žena reprodukuje tak, že jej partnerka cíti, že je voči nemu pripravená.

Keď idete na dôležité stretnutie, skúste vyzerať tak, aby ste vy aj partner mohli cítiť maximálnu polohu. Napríklad, ak pôjdete do rúk konzervatívnych mužov alebo starých dám, mali by ste vyzerať nenápadne a skromne: minimálne make-up, skromné ​​vlasy, jednoduchý oblek. Nechajte partnera, aby si myslel, že chcete nájsť ochranu. Ak sa chystáte vyjednávať so zástupcami silnejšieho sexu, vytvorte nezabudnuteľný a živý obraz, len bez vulgárnosti. Hlavná vec je, že by sa mal zničiť imidž podnikania len ako nedobytného, ​​trochu drsného, ​​chladného človeka.

Počas stretnutia sa pokúste rozptýliť tlmočníka najmenej krátko, aby ste mali čas otočiť príliv v jeho smere. Klasická možnosť je nechať trochu spadnúť „náhodou“ (napríklad notebook s vašou fotografiou na pláži, ale nie príliš úprimný). Tu je ďalšia možnosť (ak sa konverzácia odohráva vo vašej kancelárii) - nalejte si kávu „náhodou“, ospravedlňte sa, o krok späť a vráťte sa za minútu, namiesto toho, aby ste si vzali na miesto uvarenú bielu blúzku, jasný a slobodný štýl (nie provokatívny). Táto zmena imidžu partnera bude zaujímavá, bude hrať podľa vašich pravidiel.

Prehrať hlas. Ak máte od prírody vysoký hlas, zvyknite si dať mäkkosť a nerozbiť sa, napríklad pri prezentácii výrobku nespôsobuje podráždenie divákov. Popíšte všetko vopred v priebehu niekoľkých sekúnd, ako a čo poviete, pričom nezabudnite urobiť potrebné zmeny a doplnenia situácie. Neboj sa prejavov emocionálnych prírodných reakcií. V prípade, že váš partner na vás bude vyvíjať príliš veľký tlak, môžete dokonca plakať, aby ste ho odradili. Muži zvyčajne blahoželajú k tejto maličkosti a podobne a ochotne robia ústupky. Muži sú úprimne pripravení pomôcť slabej dáme, ktorá podľa vôle osudu skončila v krutom svete podnikania.

http://labelleza.ru/zhizn-i-pravo/zhenskie-shtuchki-v-muzhskom-biznese/

Odporúčaná