Obchodné riadenie

Ako pomenovať továreň

Ako pomenovať továreň

Video: 07 Creative Centers of Europe Warsaw 2024, Júl

Video: 07 Creative Centers of Europe Warsaw 2024, Júl
Anonim

Veľká loď - veľká plachtenie. Toto vyhlásenie je vhodné pre taký rozsiahly a veľkolepý projekt, ako je otvorenie závodu. Ale rastlina je odlišná pre rastlinu. A aby sa zdôraznilo nielen to, čo spoločnosť robí, ale aj aby bola úspešná, vibrujúca a viditeľná medzi konkurentmi, musíte venovať osobitnú pozornosť tak zdanlivo jednoduchému, ale nemenej dôležitému bodu, ako úspešnému a nezabudnuteľnému názvu závodu.

Image

Návod na použitie

1

Vyberte slovo pre názov závodu, ktorý čo najpresnejšie odráža oblasť jeho činnosti, čím sa výrazne zjednoduší hľadanie potenciálnych zákazníkov. Nepoužívajte dlhé názvy, pretože počet predajov môže byť ovplyvnený aj skutočnosťou, že pre zákazníkov bude ťažké prečítať a vysloviť názov zariadenia. Z psychologického hľadiska nechcú kontaktovať spoločnosť, ktorá má dokonca „meno“ - vizitku - je nemožné si ju prečítať, a preto bude možno potrebné zvládnuť taký nepríjemný postup, ako je premenovanie závodu, ktorý nie je vôbec lacný.

2

Použite priestranné slovo v obsahu. Malo by byť jasné, nezabudnuteľné a príjemné na vypočutie. Ak je vaša továreň dostatočne veľká, vyhýbajte sa vtipom, detským a iným „zbytočným“ slovám v názve. „Nie je to meno, ktoré zafarbuje človeka, ale meno osoby“ - je to celkom možné. Dobre zvolený názov závodu však môže najlepšie ovplyvniť povesť firmy a prilákať veľké množstvo objednávok.

3

Zohľadnite skutočnosť, že názov zariadenia sa môže skladať z dvoch spojených slov (tzv. Usporiadanie). Môžete si teda zvoliť pre svoj závod celkom jedinečný názov, ktorý vás tiež odlíši od konkurencie. Táto metóda je veľmi široko a úspešne používaná v reklamnom priemysle.

4

Nepoužívajte vlastné názvy v názvoch rastlín (vaše, príbuzní, milenci). Aj keď plánujete otvoriť nie veľký hutnícky závod, ale malú továreň na výrobu dekoratívnych sviečok, môžete mať veľké problémy, ak chcete svoju spoločnosť v priebehu času predať. Kupujúci nebudú investovať značné finančné prostriedky potrebné na premenovanie spoločnosti a len málo ľudí chce vlastniť spoločnosť, ktorej meno obsahuje meno cudzincov.

5

Využite služby spoločností zapojených do pomenovávania. Tieto „žraloky“ reklamného biznisu dokážu prísť nielen s najlepším menom pre váš závod, ale tiež vyvinú slogany, bez ktorých nemôže žiadna spoločnosť, ktorá rešpektuje jeho reputáciu, urobiť teraz.

Odporúčaná