ostatné

Ako získať riaditeľa spoločnosti LLC

Ako získať riaditeľa spoločnosti LLC

Video: RICH VS ZÁPASNÝ MINTER Rozhovor s Robertom Kiyosaki 2024, Júl

Video: RICH VS ZÁPASNÝ MINTER Rozhovor s Robertom Kiyosaki 2024, Júl
Anonim

V spoločnostiach s právnou formou LLC prebieha registrácia riaditeľa s určitými vlastnosťami, na rozdiel od prijatia bežného špecialistu. Vymenovanie vedúceho sa uskutoční rozhodnutím vlastníkov spoločnosti. Daňovej službe sa navyše oznamuje zmena výhradného výkonného orgánu predložením žiadosti. Na tento účel sa používa formulár p14001.

Image

Budete potrebovať

- charta spoločnosti LLC; - forma protokolu; - Zákonník práce Ruskej federácie; - forma pracovnej zmluvy; - objednávkový formulár; - forma p14001.

Návod na použitie

1

Uchádzači o riadne pracovné miesta spravidla podávajú žiadosti o zamestnanie. Riaditeľ takúto povinnosť nemá. Vymenovaním vedúceho je stretnutie vlastníkov organizácie. Vytvorte protokol. V záhlaví dokumentu napíšte názov spoločnosti v súlade s chartou. Uveďte číslo a dátum protokolu.

2

Na programe rokovania sa ustanovte ako riaditeľ. Zadajte osobné údaje nového vedúceho. Ak sa spoločnosť práve založila, bude na programe rokovania vymenovanie jediného výkonného orgánu. Ak spoločnosť už nejaký čas existuje a spoločnosť viedla iná osoba, v zápisnici sa môže zvážiť odvolanie starého riaditeľa a vymenovanie nového.

3

Upozorňujeme, že podľa článku 81 Zákonníka práce Ruskej federácie je možné prepustiť manažéra bez jeho súhlasu pri zmene výhradného účastníka podniku. Ak je vylúčený jeden z vlastníkov organizácie, nebude pracovať na ukončení zmluvy s riaditeľom.

4

Po vyhotovení protokolu nový riaditeľ vydá rozkaz. K dispozícii vedúcemu pripisuje vymenovanie do funkcie. Jediný výkonný orgán potvrdí objednávku svojím podpisom v poli prijatia zamestnanca, ako aj zamestnávateľa. Protokol slúži ako základ.

5

Dohodnite sa s riaditeľom. Napíšte svoje povinnosti, práva. Upozorňujeme, že manažér nemá právo uzavrieť so sebou dohodu. Podpísať dokument v mene zamestnávateľa predsedovi predstavenstva alebo jedinému vlastníkovi spoločnosti.

6

Zaznamenajte si pracovný záznam režiséra. V informáciách o pracovnej pozícii napíšte, že bol menovaný za vedúceho spoločnosti. Ako základ uveďte dátum, číslo protokolu alebo objednávky. Môžete zadať podrobnosti o jednom aj druhom, ale zvyčajne stačí zadať iba jeden z dokumentov.

7

Urobte vyhlásenie. Použite formulár p14001. Pri zmene riaditeľa je táto žiadosť vyplnená starým a novým riaditeľom. K formuláru je priložený protokol rady zakladateľov, ako aj kópie pasov vedúcich. Dokumentácia sa prevedie na daňový úrad, kde sa do USRLE vykonajú zmeny do 10 dní.

  • Ako požiadať o výkonného riaditeľa
  • ooo registrácia riaditeľa

Odporúčaná