Druhy činností

Ako otvoriť obchodný pavilón

Ako otvoriť obchodný pavilón

Video: Otvorenie novej prevadzky - schvalenie od Hygieny 2024, Smieť

Video: Otvorenie novej prevadzky - schvalenie od Hygieny 2024, Smieť
Anonim

Otvorenie obchodného pavilónu sa prakticky nelíši od otvorenia obchodu. V skutočnosti je rozdiel v technologickom návrhu a technickej komunikácii a všetko ostatné je rovnaké pre tieto dve miestnosti. Preto je potrebné pristupovať k otvoreniu pavilónu so zodpovednosťou aj bez najmenšej zľavy na formát.

Image

Budete potrebovať

  • -Pavilon;

  • -Elektrická sila;

  • - technické a technologické plány;

  • - oprávnenie orgánov;

  • -Equipment;

  • -Osobné;

  • -Goods.

Návod na použitie

1

Vyberte si produkt, ktorý budete predávať prostredníctvom obchodného pavilónu. Najčastejšie v tomto formáte predávajú potravinové výrobky dennej potreby. Ak sa rozhodnete pre nich bývať, obráťte sa na obchodné oddelenie vo svojej oblasti - je tento produkt na predaj v tejto forme stavby. Po získaní pozitívnej odpovede pokračujte v príprave technických a technologických plánov. Nezabudnite, že na prácu potrebujete určité elektrické kapacity, ktoré budú ešte väčšie, ak máte v úmysle predávať výrobky podliehajúce skaze alebo mrazené výrobky. Okrem chladiarenských vitrín na obchodnom poschodí zabezpečte aj viac-teplotné komory umiestnené v technických priestoroch.

2

Zamyslite sa nad dekoráciou interiéru. Akonáhle je jasnosť, pokiaľ ide o kladenie nástrojov, môžete pristúpiť k návrhu obchodnej zóny. Znova nerobte zľavu na formát: názor, že obchodný pavilón môže zostať „tak, ako je“, je nesprávny. Dizajn je jedným z prvkov propagácie. Malo by byť kombinované s názvom vášho bodu, ako aj so špecializáciou. Napríklad, ak máte v úmysle predávať párky, dizajn pavilónu v teplých farbách je vhodný. Pre predajňu mäsa - v dizajne môžete zaviesť nenápadné dekoratívne prvky v štýle farmy. Pavilón, ktorý ako hlavnú skupinu výrobkov považuje výrobky na pečenie, môže byť ozdobený prútenými prvkami, napríklad košíkami alebo košmi atď.

3

Získať povolenie od regulačných orgánov - Federálnej služby pre dohľad nad ochranou práv spotrebiteľa a ohňom a starostlivosťou Tiež si bez problémov kúpte a zaregistrujte registračnú pokladňu. V poslednej dobe podobná technika stále rastie na každom oddelení. To je výhodné, ale v niektorých prípadoch je to technicky nemožné. Faktom je, že podľa obchodných pravidiel by rovnaká osoba nemala brať peniaze a vážiť nebalené výrobky. Pri vážení môžete samozrejme používať rukavice. Niektorí predajcovia nakoniec toto pravidlo ignorujú a porušujú tak hygienické požiadavky.

4

Nájom zamestnancov. Je na vás, aby ste sa rozhodli, či sú to zamestnanci so skúsenosťami z obchodovania, alebo začiatočníci, ktorí sú školení na mieste. A v skutočnosti av inom prípade existujú klady a zápory. Pri pohovore sa nezabudnite opýtať, prečo uchádzači o prácu opustili posledné zamestnanie. A potom nebuďte príliš leniví na to, aby ste sem zavolali a počuli „verziu“ bývalých zamestnávateľov. Obchod je jedným zo sektorov hospodárstva, v ktorých je veľa nespoľahlivých pracovníkov.

5

Nájdite dodávateľov a objednajte si tovar. Pokúste sa pracovať podľa metódy, keď pre jeden názov produktu máte dva spôsoby, ako ho môžete kúpiť. Platí to najmä pre dovážaný tovar, s ktorým sa dokonca aj teraz, keď sa zdá, že problém s dodávkou bol úspešne vyriešený, niekedy vyskytnú prerušenia.

Odporúčaná