Druhy činností

Ako otvoriť pivo

Ako otvoriť pivo
Anonim

Obchodovanie s pivom z kohútika je ziskové. Je to vysoký dopyt medzi širokým publikom, okrem toho pre obchod nie je potrebná licencia na alkohol. Zároveň je taký bod prinajmenšom malý, ale stravovací. A musí byť otvorený podľa všetkých zákonov žánru.

Image

Budete potrebovať

predpoklad, vybavenie, podnikateľský plán, koncept, dodávatelia, výrobky, personál

Návod na použitie

1

Prenajmite si izbu na chodbe. Nemali by ste byť vedení k výhodným podmienkam prenájmu, bonusom vo forme voľných mesiacov atď., Ak si tok ľudí prechádzajúcich pred potenciálnou inštitúciou ponecháva veľa želania. Súčasné trendy sú také, že najzaujímavejšie miesta pre stravovanie sa nachádzajú v miestnostiach na spanie a vo viacposchodových budovách. Zvyšuje sa aj pozornosť nájomcov v priestoroch potravinových súdov nákupných a zábavných komplexov nachádzajúcich sa v okrajových oblastiach. Dôvodom je skutočnosť, že väčšina ľudí uprednostňuje pitie piva v blízkosti svojho domu.

2

Rozhodnite sa, že pivo, ktoré chcete otvoriť, ponúknete ako predjedlá: občerstvenie, horúce predjedlá, pripravené na okamžitú prípravu priamo v hale alebo plné jedlá. Kuchyňa sa vybaví podľa rozhodnutia. Vybavenie haly si zaslúži osobitnú pozornosť. Okrem nábytku a baru budete potrebovať aj vybavenie na plnenie piva, ako aj miesto pre sudy - veľké nádoby, v ktorých pivo pochádza od dodávateľa. V pivovare, ktorý rešpektuje seba samých, by malo byť najmenej päť druhov točeného piva, s výnimkou toho, že sa ustanovuje fľaškové a nealkoholické.

3

Navrhnite menu. Môže ísť o voľné občerstvenie, ktoré si nevyžaduje prípravu: hranolky, orechy, sušené chobotnice, nakrájané na kúsky sušeného rybieho filé atď. Ďalšou možnosťou je občerstvenie pripravené z polotovarov. Ak je to potrebné, môžu sa zahriať a dokončiť priamo v hale vložením mikrovlnnej rúry. Patria sem klobásy, klobásy, klobásy a klobásy všetkého druhu, ako aj kúsky mäsa a rýb, ktoré boli obalené, mrazené nárazovým mrazom. Treťou možnosťou je kompletná kuchyňa.

4

Nájom zamestnancov. V závislosti od očakávaných možností pre bežkárov, ako aj od vybranej kuchyne, možno budete potrebovať od troch do desiatich ľudí. Pri zostavovaní personálu sa riadte zákonníkom práce, ako aj racionálnym prístupom k zostavovaniu pracovných zmien. Pri rozhodovaní, že vaša prevádzka bude nepretržite, vypočítajte, aké náklady, vrátane mzdových nákladov pre nočných pracovníkov, budete potrebovať. Vyskytujú sa časté prípady, keď sa prevádzka výčepného piva 24 hodín denne neospravedlňuje.

Venujte pozornosť

Neskúšajte baliť točené pivo nad mieru. Toto je produkt rýchlo sa kaziaci, preceňované zostatky zásob riskujú, že sa stanú odpisy.

Užitočné rady

Pri otváraní odtoku piva je dôležité správne rozvinúť politiku sortimentu.

otvorte bod na pivo

Odporúčaná