Obchodné riadenie

Čo nazvať klenotníctvo

Čo nazvať klenotníctvo

Video: Klenotníkov obchod (5.7.) 2024, Júl

Video: Klenotníkov obchod (5.7.) 2024, Júl
Anonim

Názov klenotníctva môže zaujať, zaujať, prilákať. Pred výberom mena by ste sa mali rozhodnúť, ktorá kategória kupujúcich bude kľúčová. Títo ľudia podľa mena určia, že obchod je pre nich vytvorený. Ak obchod bude slúžiť zákazníkom prostredníctvom internetu, názov by sa mal dobre prečítať v anglickom prepise.

Image

Návod na použitie

1

Urobte si zoznam slov spojených s luxusom, bohatstvom, vplyvom. Takéto slová hovoria ľudia, ktorí chcú zdôrazniť dokonalosť. Pre nich sú dôležité viditeľné znaky. Nezabudnite uviesť v zozname názvy drahých áut, hodinky, strediská atď.

2

Pomysli na ľudí, ktorí sa vyhýbajú honosnosti, hojnosti šperkov. Dávajú prednosť slušnej skromnosti. Nemajú s sebou veľa vecí, ale vysokej kvality. Nájdite takýchto ľudí medzi slávnymi ľuďmi a vypočujte si, aké slová používajú na vyjadrenie svojho prístupu k svetu. Pridajte tieto slová do všeobecného zoznamu.

3

Venujte pozornosť tým, ktorým záleží na milosti. Tento kruh zahŕňa tvorivých ľudí s odbornými znalosťami na vytvorenie vzhľadu: umelci, módni návrhári atď. Na vyjadrenie sa používajú aj špeciálne slová. Vypočujte si rozhovory s týmito ľuďmi a do zoznamu pridajte nové frázy.

4

Niektorí ľudia radi dávajú darčeky. Tomu prikladajú osobitný význam. Sledujte komunikáciu týchto ľudí na fórach, na sociálnych sieťach. Napíšte slová, ktorými sprostredkujú víziu života.

5

Do zoznamu pridajte frázy, ktoré ovplyvňujú investovanie a ukladanie. Niektorí ľudia kupujú šperky na takéto účely. Na tematických fórach nájdete charakteristické slová.

6

Vytvorte výsledný zoznam vo forme tabuľky s 3 stĺpcami. V prvom stĺpci nájdite nájdené slová. V 2.píšte ich latinkou. 3. napíšte anglické mená. Je to užitočné pri výbere názvu domény pre lokalitu.

7

Určite cieľové publikum na základe umiestnenia obchodu, osobných cieľov a ďalších dôvodov.

8

Vyberte mená podľa zoznamu. Ukotviť slová a ich časti. Píšte nápady osobitne.

Užitočné rady

Prípravné práce dôkladne pripravte sami. Nakoniec si s kamarátmi po chvíli vyberte meno, aby ste dostali nové nápady.

názvy klenotníctva

Odporúčaná