Obchodné riadenie

Ako inzerovať internetový obchod

Ako inzerovať internetový obchod

Video: How to track a marketing campaign (3:35) 2024, Júl

Video: How to track a marketing campaign (3:35) 2024, Júl
Anonim

Otvorením internetového obchodu výrazne ušetríte na maloobchodných plochách a zamestnancoch. Otázka inzercie vášho zdroja sa však stáva prvoradou. Je to správna propagácia, ktorá môže zabezpečiť stály tok zákazníkov.

Image

Budete potrebovať

  • - internet;

  • - letáky.

Návod na použitie

1

Zapojte sa do aktívnej propagácie vášho online obchodu online. Spoľahnite sa na špecifiká produktu a cieľové publikum. Medzi tradičné metódy patrí platená kontextová reklama, vďaka ktorej sa váš web zobrazuje v prvých troch riadkoch výsledkov dotazu. Ak to chcete urobiť, musíte kontaktovať správu vyhľadávacieho nástroja. Nemenej efektívna je optimalizácia vyhľadávača webových stránok (SEO), ktorú môžete urobiť sami. Ak to chcete urobiť, musíte usporiadať štruktúru stránky a jej lexikálny obsah tak, aby zodpovedali kľúčovým potrebám vyhľadávacích nástrojov.

2

Vytvárajte skupiny v obľúbených sociálnych sieťach, ako sú Odnoklassniki, VKontakte, Facebook. Skupinu môžete propagovať pomocou odborníkov, ktorí budú vychádzať z vašej cieľovej skupiny a vyberať používateľov podľa niekoľkých kľúčových kritérií. Spravovanie skupiny by ste však mali robiť osobne. Diskutujte o hlavných novinkách, informujte publikum o nových produktoch, zbierajte spätnú väzbu a reagujte na sťažnosti. Okrem toho budú mať používatelia v skupine možnosť hovoriť o abstraktných témach a budete mať príležitosť lepšie analyzovať svoje publikum.

3

Získajte témy vo fórach a blogoch relevantných pre vaše odvetvie. V takom prípade môžete konať vo vašom mene priamo ako majiteľ internetového obchodu. Hovoriace inkognito je však prijateľné aj ako „kupujúci“ obchodu, ktorý ponúka diskusiu o tejto téme. Nezabudnite, že musíte konať cielene: téma vášho zdroja internetu by mala byť pre používateľov fóra blízka a zaujímavá.

4

Ak sa zameriavate na doručovanie kuriérom vo vašom meste, inzerujte v tlačených médiách, distribuujte brožúry a letáky. Napríklad je vhodné prezentovať reklamu internetového obchodu s kozmetikou v miestnych módnych časopisoch, distribuovať letáky v salónoch krásy, kaviarňach a fitnes kluboch.

Užitočné rady

Propagujte svoje stránky na hlavných obchodných platformách, ako sú Yandex Market, Mail.ru Products, Rambler.Purchases. Takéto zdroje vyžadujú zverejnenie podrobných informácií o produkte.

Odporúčaná