obchodné

Ako urobiť z garáže

Ako urobiť z garáže

Video: Garage Build DIY │ #2 - Concrete Slab Pouring, Finishing + 5 days after 2024, Júl

Video: Garage Build DIY │ #2 - Concrete Slab Pouring, Finishing + 5 days after 2024, Júl
Anonim

Obnova garáže pre obchod spočíva v získaní povolenia na rekonštrukciu, vykonaní priamej rekonštrukcie, obnove dokladov, získaní povolenia na podnikanie a osvedčení jednotlivých podnikateľov. Celý postup vyžaduje veľa času a vyžaduje značné množstvo peňazí.

Image

Budete potrebovať

  • - povolenie na obnovu;

  • - dokumenty IP;

  • - povolenie na obchodovanie;

  • - povolenie na otvorenie obchodu.

Návod na použitie

1

Ak chcete začať s obnovou, musíte získať povolenie na rekonštrukciu. Za týmto účelom zavolajte architekta, ktorý vypracuje projekt a náčrt rekonštrukcie a inžinierskych komunikácií.

2

Obráťte sa na okresnú architektúru, napíšte žiadosť o rekonštrukciu. Bude vám vydaný koordinačný zákon, ktorý si musíte vyhradiť v okresnej správe, v požiarnej ochrane, v okresných komunálnych systémoch a od dodávateľov energie, ktoré máte v úmysle pripojiť k obchodu.

3

Ak sa chcete zaregistrovať ako samostatný podnikateľ, kontaktujte okresný daňový úrad. Napíšte vyhlásenie, predložte cestovný pas.

4

Vyplňte svoj podnikateľský plán. Ak nie ste oboznámení s prípravou obchodných dokumentov, obráťte sa na právnickú firmu alebo obchodné centrum, aby ste podporili malé podniky vo vašom regióne.

5

Získať povolenie od okresnej správy na právo obchodovať. Ak to chcete urobiť, musíte tu predložiť vyhlásenie, pas a pripravený podnikateľský plán.

6

Vykonajte priamu rekonštrukciu garáže pod skladom. Celá konštrukcia sa musí vykonať v súlade s návrhom. Ak otvoríte obchod, v ktorom budete predávať potravinárske výrobky, musí predajňa spĺňať všetky požiadavky SES. Musíte priviesť centrálnu vodu, centrálnu kanalizáciu. Vo vidieckych oblastiach nie je zakázané vybaviť žumpy, ktoré by sa mali nachádzať 15 metrov od odtoku.

7

Obchod musí byť oplotený z obytného priestoru vysokým plotom. Parkovacie miesto nechajte v blízkosti miesta predaja.

8

Na záver pozývame hasičský zbor SES, komisiu správy. Získajte konečné povolenia na otvorenie obchodu.

9

Legalizujte rekonštrukciu a kontaktujte FHRC, aby zmenila a doplnila zjednotený register.

Venujte pozornosť

Ako obchod sa môžete znovu zaregistrovať iba ako veľká garáž umiestnená na vašom vlastnom pozemku. Nie je možné zariadiť družstevnú garáž v mieste predaja.

Odporúčaná