ostatné

Ako nakresliť obchodné značky

Ako nakresliť obchodné značky

Video: MARCUS SHOW - Základy obchodu, budování značky, host: Maťo Kolenička 2024, Júl

Video: MARCUS SHOW - Základy obchodu, budování značky, host: Maťo Kolenička 2024, Júl
Anonim

Značky obchodov sú druhy vizitiek, ktoré sú určené na informovanie okoloidúcich o vašej obchodnej organizácii. Podľa nedávnych štúdií odborníkov na reklamu je ziskovosť a úspech podnikania viac ako 50% závislá od vonkajších prostriedkov na prilákanie zákazníkov.

Image

Návod na použitie

1

Zistite, ktorá značka je pre váš obchod najvhodnejšia - svetlá alebo nesvetlá. Osvetlené značky sú dobré, pretože umožňujú potenciálnym zákazníkom ich vidieť ich kedykoľvek počas dňa. Na tento účel sa používajú vnútorné osvetlenie (žiarivky, neónové žiarovky, LED) a vonkajšie osvetlenie žiarovkami alebo bodovými svetlami (úsporné svetlá, halogenidy kovov alebo halogény).

2

Vyberte si, čo chcete použiť pri návrhu značky obchodu: svetelné boxy alebo trojrozmerné svetelné písmená. Svetelné boxy - prefabrikovaná konštrukcia, ktorá má rovný povrch so spodnými svetlami. Povrchový materiál môže byť vyrobený zo špeciálnej plastovej alebo rozptylovej látky rozptyľujúcej svetlo. Svetelné boxy môžu mať rôzne geometrické tvary, bilaterálne alebo jednostranné. Sú primerane cenovo dostupné, a preto sú široko distribuované ako účinný prostriedok vonkajšej reklamy.

3

Pri návrhu značky použite volumetrické svetelné písmená, ktoré vytvárajú dosť atraktívny vizuálny efekt. Takýto znak môže byť umiestnený na stene aj na streche skladu. Fasáda svetlých písmen je vyrobená zo špeciálneho plastu rozptyľujúceho svetlo. Na zvýraznenie písmen sa používajú neónové alebo žiarivky. Ich nevýhodou je, že žiarovky môžu často vyhorieť (zlá kvalita, nepriaznivé poveternostné podmienky atď.), Čo skresľuje názov obchodu a kazí celkový dojem. V prípade, že tesnosť štruktúr nie je dostatočne vysoká, rýchlo sa upchajú prachom a nečistotami.

4

Ak ste sa rozhodli pre nesvetlené značky bez vnútorného osvetlenia, použite bežné ploché bannery alebo bannery, nástenné panely (firewally) - veľké značky, ktoré sú umiestnené na stenách budov. Pri vytváraní reklamných pruhov objednávajte dvojpriechodovú tlač, čím sa výrazne zvyšuje kontrast obrázka.

značka výpredaja

Odporúčaná