Druhy činností

Ako získať obchod so zvieratami

Ako získať obchod so zvieratami

Video: Nákupy pre PSA | čo kupujem pre svojich psov? 2024, Júl

Video: Nákupy pre PSA | čo kupujem pre svojich psov? 2024, Júl
Anonim

Takmer každá rodina má domáce zvieratá. Ich majitelia sú pravidelnými zákazníkmi domácich obchodov. Špecialisti v oblasti podnikania tvrdia, že obchody s domácimi zvieratami sú veľmi populárne, takže tento druh činnosti je ziskový. Otvorenie obchodu nie je ťažké, ale ak chcete, aby podnik generoval príjem, musíte svoje činnosti usporiadať správne.

Image

Ceníme si silu

Najprv by ste mali premýšľať o tom, čo chcete otvoriť. Predpokladajme, že to môže byť malý pavilón s rozlohou 20 metrov štvorcových, alebo sa rozhodnete prenajať obchod s predajnou plochou 200 metrov štvorcových. m. Všetko záleží na vašej túžbe, ale všade má svoje klady a zápory. Napríklad pre začiatočníkov bude ťažké zvládnuť veľké množstvo práce, ale udržanie pavilónu je celkom možné. Na druhú stranu nie je vždy možné do pavilónu priviesť veľké množstvo tovaru.

Vyrábame dokumenty

Ak chcete vykonávať činnosti, musíte sa zaregistrovať na daňovom úrade. Najprv vyberte právnu formu. Tieto dva formuláre si môžete navzájom porovnávať vďaka článkom „Registrácia LLC“ a „Registrácia IP“ (tu nájdete potrebné dokumenty na registráciu). Ak sa rozhodnete predávať lekárske výrobky pre zvieratá, budete potrebovať licenciu. Aby ste o to mohli požiadať, musíte mať k dispozícii veterinárneho lekára. Pri predaji domácich zvierat dávajte pozor na dostupnosť veterinárnych osvedčení.

Vyhľadajte priestory

Pri výbere zásuvky dávajte pozor na tok ľudí. Je lepšie, ak sa váš obchod nachádza v blízkosti nejakého veľkého supermarketu v obytnej štvrti. Neodporúča sa otvárať obchod s domácimi zvieratami v centre mesta, pretože podnikanie môže byť nerentabilné (spravidla je nájomné na týchto miestach omnoho vyššie; je tu oveľa menej ľudí, ktorí chcú kúpiť tovar).

Prišli sme s dizajnom miestnosti

Ak chcete prilákať kupujúcich, napríklad vyvinúť originálny dizajn, môžete navrhnúť obchod v podobe chaty. Nápad získate od špecialistu. Vyberte si neštandardný názov pre svoj obchod s domácimi zvieratami, mal by byť nezabudnuteľný a zároveň nezvyčajný. Objednajte si značku v agentúre, nešetrite tým peniaze, pretože vzhľad obchodu má veľký význam! Získajte potrebné vybavenie pre obchod s domácimi zvieratami, napríklad výlohy, police, police, registračné pokladnice, váhy na vykonávanie váženého krmiva.

Vyrábame sortiment a vyberáme dodávateľov

Rozhodnite o výrobkoch. Musíte naplniť police na maximum. Začnite s minimom, tj získajte krmivo pre domáce zvieratá, výplň toaliet, doplnky pre domáce zvieratá atď. V tomto procese môžete ponuku rozšíriť, napríklad zakúpením domácich miláčikov, výrobkov pre starostlivosť.

Nájdite spoľahlivých dodávateľov. Za týmto účelom získajte čo najviac informácií o svojich činnostiach, pozrite si vek spoločnosti, prečítajte si recenzie na internete a zistite podmienky spolupráce. Uzavrieť zmluvu o dodaní tovaru. Nezabudnite, že dodávka musí byť pravidelná, inak môžete mať prázdne police a zákazníci pôjdu k vašim konkurentom.

Najímame zamestnancov

Pri výbere predajcov je lepšie uprednostniť tých, ktorí milujú zvieratá, ktorí s nimi pracovali. Ak má zamestnanec veterinárne vzdelanie - je to veľké plus, pretože bude môcť klientom poskytovať poradenstvo v oblasti starostlivosti o zvieratá a zaobchádzania s nimi! Tiež si najmite účtovníka a merchandisera.

Používame reklamu

Ak chcete prilákať kupujúcich, musíte im povedať o svojom nádhernom obchode. Na tento účel použite napríklad vonkajšiu reklamu, napríklad objednajte banner alebo umiestnite reklamu do televízie.

Ak máte skúsenosti v tejto oblasti, zdieľajte s nami informácie! Učme sa navzájom, pretože potom bude ľahšie obísť všetky zlyhania!

Odporúčaná