ostatné

Ako určiť náklady na služby

Ako určiť náklady na služby

Video: OPS109 Getting started with Azure Kubernetes Service (AKS) on Azure Stack HCI 2024, Júl

Video: OPS109 Getting started with Azure Kubernetes Service (AKS) on Azure Stack HCI 2024, Júl
Anonim

Náklady na služby poskytované v rôznych spoločnostiach sa líšia. Niekedy sa ceny mierne líšia, niekedy s pomerne veľkým rozdielom. Nie je také ťažké určiť, koľko má konkrétna služba skutočne stáť. Hlavnou vecou je nájsť čas na dôkladné vypočítanie všetkého.

Image

Návod na použitie

1

Ak chcete začať, preskúmajte trh. Vypočítajte priemerné náklady na podobnú službu všeobecne. Takže budete rozumieť, na ktorej základnej sadzbe budete musieť stavať.

2

Ďalej určte, koľko času je potrebných na poskytnutie konkrétnej služby. Napríklad, ak ide o strihanie vlasov, potom je v priemere trvanie takéhoto postupu priemerne od 30 minút do 1 hodiny. Na základe toho môžete určiť časť celkových nákladov na službu. Výpočty by ste samozrejme nemali vykonávať až do niekoľkých minút. Čas strávený jednoducho treba zaokrúhliť jedným alebo druhým smerom.

3

Pridajte k svojim výpočtom náklady na improvizované prostriedky - elektrina, plyn, voda atď. Vypočítajte, koľko ste ich strávili za hodinu (to sa dá ľahko urobiť pomocou metra) a vynásobte výslednú sumu nákladmi na jeden kilowatt alebo liter, platné vo vašej oblasti. Výsledné číslo pridajte do prvého odseku.

4

K zvýšeniu nákladov na službu môže dôjsť aj v dôsledku kvalifikácie kapitána, ktorý ju poskytol. Čím viac diplomov a rôznych osvedčení má osoba, tým častejšie navštevuje kurzy ďalšieho vzdelávania a ďalšie doplnkové programy odbornej prípravy, tým drahšie je.

5

Okrem nákladov na služby ovplyvňuje ich dopyt. Čím je služba nevyhnutnejšia, tým je ochotnejší za ňu dať peniaze a tým je drahší. Napríklad počas výstavby domov, chát, atď. Sú potrebné komplexné opravy. A stoja drahšie rády ako ľahké opravy (zavesenie skrinky, vedenie klinca atď.), Ktoré vykonávajú pozvaní odborníci.

6

Zložitosť práce je tiež dôležitým faktorom pri výpočte nákladov na služby. Čím zložitejšia a múdrejšia je úloha pre špecialistu, tým viac rastie v cene. Napríklad, ak inštalatér nahradí váš kohútik, bude to stáť oveľa menej, ako keby úplne opravil celý systém prívodu vody vo vašom byte, zmenil potrubie a vyčistil kontaminované miesta.

Odporúčaná