Druhy činností

Ako zariadiť štvorkolku

Ako zariadiť štvorkolku

Video: Štvorkolka (1) Šenkvice (240p) 2024, Júl

Video: Štvorkolka (1) Šenkvice (240p) 2024, Júl
Anonim

Jazda na ATV je vzrušujúcim zážitkom. Ale nie každý si môže dovoliť takúto prepravu a vy si môžete zarobiť dobré peniaze zorganizovaním miesta prenájmu.

Image

Budete potrebovať

  • - podnikateľský plán;

  • - registračné dokumenty;

  • - platforma pre koľaj;

  • - štvorkolky a prilby;

  • - zamestnanci;

  • - reklama.

Návod na použitie

1

Na začatie podnikania potrebujete podnikateľský plán. Vypočítajte požadované investície, bežné výdavky a príjmy, vypočítajte návratnosť. Aby ste to dosiahli, budete musieť preštudovať trh konkurentov a možnosti dopytu. Pamätajte, že podnikateľský plán nie je iba návodom na konanie, ale aj dokumentom, ktorý vám pomôže získať vypožičané prostriedky od banky alebo od investorov.

2

Zaregistrujte svoju nájomnú spoločnosť na daňovom úrade. Ako právnická osoba, tak aj registrácia ako samostatný podnikateľ sú vhodné.

3

Ak chcete jazdiť na štvorkolke po meste, musíte mať práva. Organizácia uzavretého jazdeckého priestoru pomôže vyhnúť sa možným problémom so zákonom. V tomto prípade budete potrebovať pozemok s rozlohou najmenej tridsať hektárov. Môže sa prenajať alebo kúpiť. Prenájom bude oveľa atraktívnejší, ak stránka obsahuje rôzne snímky, priekopy, vyčnievajúce prekážky. Pokúste sa urobiť trasu čo najbezpečnejšou, staré pneumatiky sú ideálne na zmäkčenie hrčiek.

4

Získajte niekoľko štvorkoliek, pokiaľ možno rôznych veľkostí, kapacít as rôznymi veľkosťami motora. Okrem samotnej prepravy budete potrebovať aj prilby.

5

Spočiatku nebudete môcť zamestnávať zamestnancov. Ak ste pripravení priamo sa podieľať na práci s klientmi sami, potrebujete iba špecialistu na výmenu. Účtovné, právne, marketingové, technické a iné služby, ktoré môžete poskytnúť špecializovaným firmám.

6

Venujte osobitnú pozornosť propagácii produktu. Využívajte rôzne druhy reklamy, organizujte marketingové kampane, poskytujte zľavy, organizujte turnaje.

Užitočné rady

Na základe požičovne ATV môžete neskôr zorganizovať autoškolu. Na úvod je možné si stránku prenajať takýmto vzdelávacím inštitúciám a potom, po získaní licencie na zodpovedajúci typ činnosti, vykonávať odbornú prípravu samostatne.

Odporúčaná