obchodné

Ako organizovať svoje podnikanie v automobilovom priemysle

Ako organizovať svoje podnikanie v automobilovom priemysle

Video: Ответы А. Э. Юницкого на вопросы инвесторов SkyWay. ЭкоФест 2020 2024, Júl

Video: Ответы А. Э. Юницкого на вопросы инвесторов SkyWay. ЭкоФест 2020 2024, Júl
Anonim

Svoje podnikanie s autami môžete začať s organizáciou autoservisu, ktorý nevyžaduje vysoké náklady na materiál. Pri jej organizácii je oveľa dôležitejšie nájsť skutočne hodnotných odborníkov, ktorí sú schopní, ako sa hovorí, zostaviť a rozobrať so zaviazanými očami.

Image

Návod na použitie

1

Zaregistrujte sa na daňovom úrade IP alebo LLC. Získajte štatistické kódy na stránke Rosstat. V súčasnosti sa na otváranie autoservisu nevyžaduje licencia alebo povolenie dopravnej polície. Jedinou vecou, ​​ktorú bude potrebné vydať bez zlyhania, sú osvedčenia o zhode pre každý typ služby.

2

Nájdite dielňu. Najlepšie zo všetkého - na diaľnici, neďaleko garáže alebo čerpacej stanice. V miestnosti by už mala byť pozorovacia diera (alebo špeciálny výťah). Ak nie je vybavené, budete musieť dohodnúť jeho usporiadanie s prenajímateľom. Obráťte sa na zdravotnú a požiarnu službu, aby vám odborníci po prehliadke priestorov napísali pozitívny názor na jej stav. Preto by váš seminár mal spĺňať všetky normy a požiadavky SanPin, s ktorými sa musíte vopred oboznámiť.

3

Nákup alebo prenájom vybavenia, náradia a materiálov. Novo organizované súkromné ​​opravovne automobilov sa zvyčajne špecializujú na vykonávanie najpopulárnejších druhov práce: výmena oleja, menšie opravy motorov a montáž pneumatík. Za účelom priaznivého porovnania s konkurenciou, ktorá je početná v ktorejkoľvek lokalite, neukladajte a nekúpte si dobré vybavenie od zahraničných výrobcov. Takéto vybavenie vám okrem toho pomôže vykonávať prácu nielen efektívne, ale aj rýchlo, čo bude prínosom pre vašu dielňu a poskytne vám stály tok zákazníkov.

4

Na opravu mnohých dovážaných automobilov budete potrebovať špeciálne programovateľné stojany, ktoré sú k dispozícii iba autorizovaným predajcom, takže je lepšie neriskovať a otvoriť opravu pre domáce automobily.

5

Ak chcete prilákať stálych zákazníkov, stanovte primerané ceny za služby, ale nevyčerpajte ich, inak budete musieť, po prvé, neustále sa brániť proti konkurentom a po druhé, pracovať nepretržite, aby aspoň nejako kompenzovali náklady.

6

Ak chcete nájsť vynikajúcich odborníkov pre tento seminár, pokúste sa s nimi hovoriť tvárou v tvár a ponúknuť lepšie podmienky ako tí, na ktorých v súčasnosti pracujú (a nepochybujem ani o tom, že odborníci na vysokej úrovni nikdy nebudú sedieť bez práce). Niektorí môžu mať záujem o vysoký plat alebo úroky z objednávok, iní - veľké množstvo práce, ktorú budete musieť poskytnúť.

7

Kontaktujte kanceláriu RCC a predložte dokumenty: - overené kópie základných dokumentov, - osvedčenie o registrácii IP / LLC, - výpis z EGRIP / zjednoteného štátneho registra právnych subjektov, - štatistické kódy, - overenú kópiu osvedčenia o práve na nebytové priestory, ktoré ste dostali od prenajímateľa, - zmluvu prenájom priestorov, - kladné stanoviská zdravotníckej a hasičskej služby, - zoznam vybavenia dostupného v dielni.

8

Pozvite odborníkov z RCC, aby otestovali vaše služby a poskytli kladné názory na každý druh práce, na základe ktorej môžete získať osvedčenia.

Odporúčaná