obchodné

Ako otvoriť svoju svadobnú agentúru

Ako otvoriť svoju svadobnú agentúru

Video: Zarobte 597 dolárov zasielaním e-mailov s NULOVÝM ÚSILÍM Nová metóda zarábania peňazí onli... 2024, Júl

Video: Zarobte 597 dolárov zasielaním e-mailov s NULOVÝM ÚSILÍM Nová metóda zarábania peňazí onli... 2024, Júl
Anonim

Napriek zvýšenej konkurencii bude podľa analytikov svadobné agentúry dlho žiadať. Ak si skutočne myslíte, že ste schopní zorganizovať veľkolepú oslavu, otvorte si vlastné podnikanie bez toho, aby ste sa pozreli na riziká. Náklady na registráciu agentúry sú minimálne a možné vyhliadky nemôžu len inšpirovať.

Image

Návod na použitie

1

Zaregistrujte agentúru na daňovom úrade vášho mesta. Zaplaťte štátny poplatok a otvorte bankový účet. Získajte pokladňu a vytlačte. Organizácia svadieb nevyžaduje žiadne licencie, takže ihneď po registrácii môžete začať pracovať.

2

Nájdite kancelársky priestor. Samozrejme, môžete sa stretnúť so zákazníkmi v parkoch, ale kancelária vám dodá pevnosť a zákazníci budú úplatkári útulnou atmosférou. Ozdobte miestnosť svadobnými atribútmi.

3

Vyberte zamestnancov. K tejto otázke je potrebné pristupovať veľmi opatrne, pretože povesť celej agentúry závisí od kvality organizácie svadby. Môžete ušetriť na službách kvetinárstva, kaderníctva a vodiča objednaním týchto služieb od sprostredkovateľov za prijateľné ceny. Fotograf a hostiteľ však musia byť vybraní iba zo zoznamu odborníkov. Nie je potrebné najímať zamestnanca na vedenie účtovníctva, je celkom možné využiť ponuku firiem, ktoré túto službu poskytujú.

4

Obchodujte so zľavou s kvetinárstvami, pyrotechnikou, kozmetickými salónmi, ateliérmi a požičovní automobilov. Tieto organizácie zvyčajne súhlasia s takýmito ústupkami a spoliehajú sa na trvalé príkazy od agentúr.

5

Diskutujte so zamestnancami matriky o možnosti navštíviť svadby za poplatok. Zavolajte do všetkých reštaurácií a veľkých kaviarní v meste a zistite náklady na prenájom haly a priemerný šek na jednu osobu.

6

Rozhodnite sa, s ktorými časťami populácie ste ochotní pracovať. Ak potrebujete osloviť celé publikum potenciálnych klientov, najmite niekoľko manažérov, ktorí budú pracovať rôznymi smermi. Nedôverujte jednej osobe pri organizovaní elegantnej svadby a ekonomickej možnosti, inak tieto objednávky čoskoro získajú podobné funkcie.

7

Vytvorte webovú stránku svojej agentúry. Väčšina publika vás bude môcť nájsť presne vďaka internetu. Vytvárajte komunity na sociálnych sieťach. Jasne opíšte svoje schopnosti a návrhy. Umiestnite reklamy do vyhľadávacích nástrojov a svadobných katalógov.

8

Pripravte portfólio. Zákazníkom musíte ukázať služby, ktoré môžete poskytnúť. Urobte príklady z práce s fotografom, filmárom, kvetinárkou a kaderníkom. Vyplňte všetko vo forme reklamných brožúr a zákazníkom vždy ukazujte portfólio.

9

Inzerujte agentúru. Inzerujte v novinách, letákoch a vizitkách. Požiadajte organizácie, ktoré súhlasia s tým, aby s vami rozdávali vizitky svojim zákazníkom. To nakoniec ovplyvní ich zisk.

10

Vytvorte si cenník svojich služieb. Zisk svadobnej agentúry je 10% z celkových nákladov na oslavu, ktorá nezahŕňa výdavky na bankety. Uveďte podmienky zaručujúce úplné vykonanie objednávky z vašej strany a platbu klientom. Ak plánujete vytvoriť balíky služieb, potom určte pevnú platbu za svoju prácu. Mnoho zákazníkov sa bojí odhadovanej výšky provízie.

Súvisiaci článok

Ako sa stať svadobným plánovačom

svadobné organizácie

Odporúčaná