obchodné

Ako postaviť svoj obchodný stan

Ako postaviť svoj obchodný stan

Video: KOHO KÚPIME?! 💰💎 2024, Júl

Video: KOHO KÚPIME?! 💰💎 2024, Júl
Anonim

Napriek rastúcej konkurencii v obchode podnikatelia tejto oblasti podnikania často venujú osobitnú pozornosť. Obchodný stan vyžaduje menej investícií a pozornosti ako veľký obchod, oplatí sa rýchlejšie, mobilnejšie a má aj mnoho ďalších výhod.

Image

Budete potrebovať

  • - obchodný stan;

  • - pozemok;

  • - základ alebo bloky na inštaláciu.

Návod na použitie

1

Ak sa chcete stať šťastným majiteľom stánku, musíte získať daňové doklady od daňového úradu. Registrácia na podnikanie je spravidla postačujúca na obchodovanie, ale ak si želáte alebo potrebujete, môžete si otvoriť právnickú osobu. Najvhodnejším daňovým systémom pre obchod je takzvaná „imputácia“. Pri platbe dane z pripísaného príjmu do štátnej pokladnice sa platba vykonáva v rovnakých splátkach v závislosti od oblasti predaja, takže nemusíte inštalovať pokladňu a viesť účtovníka pre zamestnancov.

2

Nájdite web, na ktorom nájdete stánok. Vyberte si miesto, kde bude váš produkt najviac žiadaný. Najlepšie je umiestniť stan v centre mesta na priechodovú ulicu, mal by byť zabezpečený pohodlný prístup a prístup. Pozemok môže kúpiť alebo prenajať jednotlivec, organizácia alebo mestská správa.

3

Povrch pre inštaláciu obchodného pavilónu by mal byť rovný. Na to je ideálna asfaltová alebo spevnená dlažba.

4

Ak má váš stánok možnosť presunúť sa z miesta na miesto a nezabezpečuje jeho inštaláciu na základ, uistite sa, že stojí v určitej vzdialenosti od zeme. Betónové tvárnice sú na to ideálne. Na malý pavilón stačia dva alebo tri kusy. Stan by mal byť vo vodorovnej polohe. Pokiaľ to nie je na úrovni blokov, je potrebné na jeden z nich položiť akýkoľvek hustý stavebný materiál.

5

Pripojte elektrinu k stanu. Nezabudnite získať zvláštne povolenie od inštalácie pultu.

6

Pri okne stanu by malo byť vždy suché a čisté. Takže urobte priekopu a postavte odpadkový kôš.

Užitočné rady

V niektorých mestách sa na zriadenie stánkov vyžaduje povolenie mestských úradov. Informácie o tejto téme je možné získať od miestnej správy.

aké dokumenty sú potrebné v kiosku

Odporúčaná