obchodné

Ako postaviť stan

Ako postaviť stan

Video: Ako postaviť stan - skautnet.sk | skautnet.cz 2024, Júl

Video: Ako postaviť stan - skautnet.sk | skautnet.cz 2024, Júl
Anonim

Stan je dobrým začiatkom pre začínajúceho podnikateľa. Poskytuje príležitosť na začatie vlastného podnikania bez akýchkoľvek významných investícií. Súčasne sa stany môžu meniť veľkosťou, farbou a dizajnom.

Image

Návod na použitie

1

Rozhodnite sa, prečo potrebujete stan alebo skôr druh činnosti, ktorú v ňom chcete vykonávať. Pri výbere stánku skontrolujte, z čoho je vyrobený. Najlepšie je, ak je vyrobený zo špeciálnej plachtoviny, ktorá sa v daždivom počasí nezmočí. Zároveň, ak potrebujete, aby fungoval na špecializovanom trhu, zvážte možnosť zatvorenia zámku zámkom, aby ste ho nemuseli v noci znova čistiť. Váš produkt tak zostane nedotknutý a samotný stan ušetrí na sklade.

2

Vezmite prosím na vedomie, že v každom prípade súbor dokumentov na registráciu stánku možno určiť podľa špecifík druhu činnosti, ktorú chcete vykonať. Najprv musíte na otvorenie stanu vydať zvláštne povolenie na jeho umiestnenie (nestacionárny objekt) do správy vášho mesta.

3

Uzavrieť dohody s organizáciami o poskytovaní hygienických a epidemiologických služieb. Potom získajte povolenie od orgánu dohľadu (Rospotrebnadzor). Zároveň musíte vypracovať všetky potrebné hygienické a epidemiologické dokumenty, aby ste mohli vypracovať povolenia a otvoriť obchodný stan. Na druhej strane by sa mal zozbierať tento balík dokumentov: - program kontroly výroby, - sanitárna a epidemiologická správa (ktorú vám Rospotrebnadzor vydá na konkrétne obdobie), - dohoda o dezinsekcii alebo dezinfekcii, - dohoda o systematickej dezinfekcii a čistení klimatizačných systémov. alebo vetranie (ak existuje), - normatívne dokumenty pre stan, - dohoda o odstránení odpadu, odpadu, - dohoda o dezinfekcii existujúcich vozidiel, - dohoda o e služby čistenie Dry alebo práčovne na pravidelnom umývanie špeciálne oblečenie stanových pracovníkov.

Odporúčaná