obchodné

Ako usporiadať tabuľku objednávok

Ako usporiadať tabuľku objednávok

Video: Excel - výpočty objednávka nákup 2024, Júl

Video: Excel - výpočty objednávka nákup 2024, Júl
Anonim

Organizácia tabuľky objednávok je fascinujúci proces, ktorý vám umožní uspokojiť túžby mnohých poslucháčov, predplatiteľov, čitateľov vašich predajných zdrojov. Správne vybudovaný systém sa môže stať vaším hlavným zdrojom príjmu.

Image

Návod na použitie

1

Internetový obchod je jedným z najdôležitejších zdrojov predaja pre tisíce ziskových podnikov. Toto je jedno z možných zameraní návštevníkov vašej tabuľky objednávok. Ak chcete vytvoriť webovú stránku, ktorá bude hostiteľom vášho sortimentu produktov, môžete použiť hotové systémy internetového marketingu.

2

CMS (systém na správu obsahu) vám umožní rýchlo nahrávať články, fotografie a ceny vašich produktov. Existujú platené aj bezplatné CMS, najobľúbenejšie: Bitrix, Joomla, Drupal. Na webovej stránke tabuľky objednávok si všimnite polia spätnej väzby, objednávok a kontaktov - od toho bude závisieť prevod predaja.

3

Najmite copywritera alebo správcu obsahu. Títo odborníci vytvoria zaujímavý materiál, ktorý priťahuje návštevníkov znova a znova. Nájdete nezávislých (vzdialených zamestnancov) na projektoch Fl.ru, Freelansim.ru a Searcheangines.ru. Ak chcete rozšíriť svoju základňu, použite sociálne siete, populárne blogy, organizujte súťaže.

4

Legálne umiestnite tabuľku objednávok. Na to budete potrebovať charterový fond vo výške 10 000 rubľov a adresu sídla. Okrem toho budete musieť pravidelne predkladať finančné výkazy spoločnosti daňovému úradu spolu so zrážkami. Nájdete notára (právnika) a účtovníka profesionálnych projektov (Professionali.ru, E-xecutive.ru).

5

Nájdite dodávateľov, ktorí vám môžu ponúknuť najnižšiu cenu na trhu. Zvyčajne sa jedná o výrobcov alebo veľkých veľkoobchodníkov. Relevantnosť vašej ponuky a dopyt po službách tabuľky objednávok bude priamo závisieť od vašich nákupných cien.

6

Vyberte si optimálnu logistickú (doručovaciu) schému. Náklady na logistiku a záujem kupujúcich budú závisieť od toho, ako rýchlo dostanete tovar. Bežní používatelia internetu sú zriedka pripravení čakať na váš produkt mesiac. Využite bonusy dopravných spoločností - väčšina logistikov ponúka bezplatné skladovanie v sklade na týždeň. Skladovanie je jedným z kľúčových nákladových bodov ľubovoľnej tabuľky objednávok, úspora na sklade vám umožní zvýšiť obchodnú maržu.

7

Prijmite jedného alebo viacerých manažérov predaja. Populárne vyhľadávacie zdroje pre zamestnancov: Career.ru, hh.ru, Hantim.ru. Zákaznícky stôl by mal byť k dispozícii vo vhodnom čase pre zákazníkov. Vo večerných hodinách môžete nastaviť záznamník, ktorý vám umožní zvýšiť počet zákazníkov s najväčšími úsporami na zamestnancoch.

Užitočné rady

Pravidelnosť práce je kvalita, ktorá vytvára dôveru a úzke vzťahy medzi vami a poslucháčmi. Dôvera vo vašu značku spočíva v pravidelnosti, stálosti a predvídateľnosti (v dobrom slova zmysle). Zadajte predplatné na novinky z vášho obchodu, pravidelne posielajte svojim zákazníkom užitočné informácie a blahoželáme k sviatkom.

Odporúčaná