obchodné

Ako otvoriť burzu

Ako otvoriť burzu

Video: AKO OTVORIŤ INVESTIČNÝ ÚČET u brokera Lynx - Celý postup krok za krokom 2024, Júl

Video: AKO OTVORIŤ INVESTIČNÝ ÚČET u brokera Lynx - Celý postup krok za krokom 2024, Júl
Anonim

Podľa účastníkov trhu bude otvorenie burzy celkom výnosné. Všetky tieto činnosti však zostávajú relevantné len v jednom konkrétnom smere: ak pracujete s akciami a cennými papiermi.

Image

Budete potrebovať

  • - prenajaté priestory;

  • - makléri;

  • - osobný bankový účet;

  • - notárske doklady.

Návod na použitie

1

Určite typ vašej výmeny. Dnes je lepšie otvoriť spoločnosť založenú na makléri. Je to organizácia, ktorá funguje pod vedením iných známych hospodárskych štruktúr. To vám umožní minimalizovať riziko a znížiť náklady na implementáciu vašich podnikateľských nápadov a zvýšiť ziskovosť firmy.

2

Zaregistrujte spoločnosť ako právnická osoba. Ďalej požiadajte príslušné orgány o licenciu, ktorá vám dáva právo podnikať.

3

Prenájom potrebného personálu. Je lepšie, ak už poznáte profesionálnych ľudí pracujúcich v oblasti predaja akcií. Na začiatku nebudete potrebovať veľa maklérov, stačí pár ľudí, ktorí vedia, že ich podnikanie je dosť.

4

Vyberte a prenajmite si izbu podľa štátu, pokiaľ možno rozdelenú do zón, z ktorých jedna sa stane kanceláriou pre zamestnancov spoločnosti a druhá bude recepciou na komunikáciu so zákazníkmi. Hlavným prostriedkom nevyhnutným pre normálnu prevádzku bude telefón a počítač s vysokorýchlostným bezdrôtovým internetom. Nezabudnite to všetko nainštalovať vo svojej kancelárii.

5

Získajte finančné prostriedky na reklamu. Materská spoločnosť, ktorá bude zastupovať vašu organizáciu, ich môže poskytnúť. Ďalšou výhodou začatia podnikania ako sprostredkovateľa výmeny je pohodlie udržania nákladov na propagáciu, ktoré bude vykonávať finančná organizácia, ktorá vás zaviedla pod krídla. V budúcnosti možno rozpočet na reklamu rozdeliť v pomere 50/50.

6

Vyberte si správne cieľové publikum. Nie je ťažké to urobiť, ak dokážete kompetentne vybudovať svoju vlastnú stratégiu. Napríklad, reklama sa najlepšie dáva na prvom mieste vo vysielacích kanáloch, ktoré sú populárne medzi mladými ľuďmi, ako aj ľuďmi stredného veku.

Venujte pozornosť

Pri otváraní regionálnej zmenárenskej kancelárie by ste nemali utrácať peniaze za reklamu na internete. V tomto prípade to bude mať malý účinok, a preto sa stane plytvaním peniazmi.

Založenie maklérskej spoločnosti

Odporúčaná