Druhy činností

Ako otvoriť cirkevný obchod

Ako otvoriť cirkevný obchod

Video: AKO OTVORIŤ INVESTIČNÝ ÚČET u brokera Lynx - Celý postup krok za krokom 2024, Júl

Video: AKO OTVORIŤ INVESTIČNÝ ÚČET u brokera Lynx - Celý postup krok za krokom 2024, Júl
Anonim

Väčšina obyvateľov Ruska sú pravoslávni kresťania. Preto vždy existuje dopyt po ikonách, krížikoch, puzdrách ikon, pravoslávnych knihách, zvukových a obrazových záznamoch. Kostolné obchody sú často organizované v chrámoch, ale nie vždy uspokojujú všetky potreby spotrebiteľov.

Image

Budete potrebovať

  • - podnikateľský plán;

  • - registračné dokumenty;

  • - priestory;

  • - obchodné vybavenie a tovar;

  • - vonkajšia reklama;

  • - požehnanie otca.

Návod na použitie

1

Ak chcete otvoriť obchod s cirkvou, rovnako ako akýkoľvek iný druh podnikania, je potrebné počítať investície a zisky. Ak chcete tento problém vyriešiť, vytvorte podnikateľský plán. V budúcnosti môže byť užitočná aj pri žiadosti o pôžičku v banke na otvorenie alebo rozvoj obchodu.

2

Nezabudnite sa obrátiť na daňový úrad. Stačí sa zaregistrovať ako samostatný podnikateľ.

3

Nájdite priestor na obchodovanie. Je žiaduce, aby sa nachádzal blízko veľkého chrámu. Venujte osobitnú pozornosť oprave a dekorácii predajnej plochy. Používajte hnedé, zlaté, mäkké žlté farby. Dávajte pozor na slabé osvetlenie. Vyberte si nábytok z prírodného dreva. Ako prvky výzdoby používajte ikony, lampy, sviečky, čipky a obrúsky.

4

Dohodnite sa s dodávateľmi. Hlavným výrobcom cirkevného náradia v Rusku je umelecký a výrobný podnik Sofrino. Väčšinu sortimentu si tu môžete kúpiť. To by však nemalo obmedzovať vašu fantáziu. Diskutujte s maliarmi ikon o možnosti predaja ich produktov vo vašom obchode s cirkvami a pokúste sa zariadiť dodávky z Jeruzalema.

5

Nájdite dobrých zamestnancov pre cirkevný obchod. Človek je často v rozpakoch položiť otázku kňazovi v kostole a v bežnom obchode bude oveľa ľahšie robiť. Preto by za pultom mal byť úprimný veriaci, ktorý pozná a dodržiava pravoslávne zvyky a tradície.

6

Cirkevný obchod, rovnako ako akýkoľvek iný, potrebuje reklamu. Potrebné je prítomnosť značiek, môžete ich nainštalovať v blízkosti stĺpov a značiek. Vynikajúcim krokom by bolo uverejniť v miestnych novinách článok o tom, ako pri otvorení kňaza v susednom kostole zasvätil váš obchod a dal vám požehnanie.

Užitočné rady

Veriaci má veľa ľudí v globálnej sieti. Preto môžete otvoriť internetový obchod a doručiť cirkevný tovar poštou.

Odporúčaná