obchodné

Ako otvoriť umelecký salón

Ako otvoriť umelecký salón

Video: Sofia Cooking Breakfast of Black Noodles for Dad 2024, Júl

Video: Sofia Cooking Breakfast of Black Noodles for Dad 2024, Júl
Anonim

Ste dobrí v maľovaní (alebo možno sami maľujete) a rozhodli ste sa pomôcť chudobným umelcom zarobiť si peniaze otvorením salónu? Túto myšlienku zatiaľ nechajte. Práca neuznaných géniov sa vždy slabo odlišovala, najmä ak požadujú cenu porovnateľnú s dražbou.

Image

Návod na použitie

1

Preskúmajte dopyt po umeleckých dielach vo vašom meste, najmä pri maľovaní. Vypočítajte si približné náklady na obrazy, ktoré nie sú založené na ich umeleckej hodnote, ale na možnosti ich následného predaja. Okrem toho zistite, ktoré maľby najčastejšie objednávajú umelci významní a nie veľmi občania.

2

Zaregistrujte IP (stačí otvoriť umelecký salón), získať výpis z kódov USRIP a Roskomstat. Registrovať KKM.

3

Vytvorte si názov svojho salónu. Ak máte v úmysle venovať svoj čas a peniaze miestnym autorom, názov by mal byť spojený s vaším mestom. Ak sa chystáte robiť prácu na objednávku, príďte s chytľavou, ale nie bez sofistikovanou titulou.

4

Nájdite si priestor pre svoj budúci salón. Musí sa nachádzať v centre mesta na prvom poschodí historickej budovy. V extrémnych prípadoch si prenajímajte izbu v obchodnom centre, ale aj na prízemí a s uličným oknom na ukážku práce. Hlavná vec je, že má priestory pre výstavnú sieň, kanceláriu a prípadne pre obchod so suvenírmi, ktoré vám pomôžu prežiť v ťažkých časoch formácie. Vytvorte vhodný dizajn miestnosti. Získajte všetky potrebné závery od zdravotníckych a hasičských služieb.

5

Ak máte v úmysle vykonať lacné objednávky na veľkoformátovej tlačiarni, zakúpte alebo si ju prenajmite. Nezabudnite na dostatočný prísun spotrebného materiálu. Ak však bude práca umelcov pre zákazníkov zaujímavá, môžete si objednať aj originálne dielo.

6

Uzatvárať dohody so súkromnými podnikateľmi a remeselnými závodmi o dodávke suvenírov. Majitelia umeleckých salónov sú zvyčajne dobre oboznámení so súkromnými obchodníkmi, ktorí nechcú inzerovať svoje činnosti na daňovom úrade. Vypracúvajte dokumenty o svojej práci, ako aj o práci miestnych umelcov, pričom za služby sprostredkovateľa využijú svoje zákonné percento.

7

Prenájom predajcov, ktorí sa nielen dobre vyznajú v maľovaní, ale v skutočnosti vedia, ako obchodovať. Nezabudnite uzavrieť dohodu s bezpečnosťou. Koniec koncov, kto vie, možno vo vašej galérii sú diela druhého Picassa.

8

Nezabudnite zariadiť slávnostný otvorenie salónu. Ak ste možno prvým znakom tohto druhu podnikania vo vašom meste, môže sa stať, že sám starosta túto udalosť svojou prítomnosťou uctí. A tam, ešte pred výnosnými príkazmi, je kameňom dohodený. Ak sa chystáte byť preplnené množstvom podobných obchodov, neskúšajte a utrácajte peniaze rozumne za reklamu v salóne na internete av televízii, výberom najlepších diel miestnych umelcov a stanovovaním cien pre objednávky v rozumnom rozsahu.

Odporúčaná