obchodné

Ako otvoriť internetový obchod s hračkami

Ako otvoriť internetový obchod s hračkami

Video: Ako urobiť prvý krok a rozbehnúť svoj vlastný e-shop (Andrea Podstrelencová, Holokolo) 2024, Júl

Video: Ako urobiť prvý krok a rozbehnúť svoj vlastný e-shop (Andrea Podstrelencová, Holokolo) 2024, Júl
Anonim

Hračky sú veľmi dobrým produktom pre internetový obchod. Kupujúci si môže ľahko vybrať, čo je potrebné z fotografie a popisu. Okrem toho, detské výrobky sú lacné a ich sortiment je obrovský - tvoriť zaujímavú ponuku pod vedením každého podnikateľa. Po správnej organizácii podnikania rýchlo dosiahnete sebestačnosť ao niečo neskôr začnete dostávať stabilné zisky.

Image

Návod na použitie

1

Vyberte si svoj budúci sortiment. Podľa predajcov obchodov s detským tovarom je dnes veľmi žiadaný vývoj hračiek rôznych cenových kategórií, ako aj všetky druhy „sériových“ súprav, ktoré televízna reklama aktívne podporuje. Dopyt po nich však závisí úplne od módy - len čo sa prestanú zobrazovať hrdinovia v televízii, prestanú sa predávať bábiky a súvisiace výrobky.

2

Pokúste sa ponúknuť čo najširší sortiment. Zahrňte produkty pre všetky vekové skupiny pri rôznych cenových hladinách. Kombinujte hitové hračky s novinkami, obľúbenými pozíciami a neobvyklými hračkami, ktoré nie sú zastúpené v iných obchodoch. Ponuka súvisiacich produktov - perá, brašne, dáždniky, poznámkové bloky a ďalšie drobnosti. Dobrou možnosťou pre začiatočníkov je stať sa partnerom vo veľkom obchode a predávať svoje hračky prostredníctvom internetu.

3

Zaregistrujte sa ako samostatný podnikateľ - ide o najziskovejšiu možnosť z hľadiska daní. Odolajte pokušeniu pracovať „neoficiálne“ - prvý kupujúci môže požiadať o kontrolu šekovníka. Pamätajte, že medzi vašimi klientmi môžu byť nielen súkromné ​​osoby, ale aj právnické osoby - napríklad materské školy.

4

Začnite vytvárať webovú stránku. Ak tomuto problému rozumiete, môžete si stránku vytvoriť sami, ak nie, budete musieť nájsť partnera, ktorý bude túto stránku propagovať vo vyhľadávačoch a aktualizovať informácie. Nie je potrebné kontaktovať špecializované firmy zapojené do „propagácie“ stránok. Nájdite študenta alebo začínajúceho programátora a uzavrite s ním vzájomne výhodnú zmluvu.

5

Nenechajte sa uniesť týmto dizajnom - vyskakovacie okná, flashové animácie a ďalšie dekorácie spomaľujú rýchlosť načítania webových stránok. Vytvorte jednoduchý, ale zrozumiteľný a vizuálne bohatý zdroj. Všetky výrobky musia byť prezentované vo forme jasných obrázkov, ktoré je možné zväčšiť. Doplňte katalóg výrobkov zaujímavými tematickými článkami, odporúčaniami pre výber hračiek. Zorganizujte fórum pre spätnú väzbu od zákazníkov.

6

Zvážte špeciálne ponuky, ktoré budú stimulovať záujem zákazníkov. Môžete týždenne alebo mesačne prideľovať tovar, na ktorý bude ohlásená zľava, alebo poskytnúť zľavu na narodeninové oslavy. Pri objednávaní určitého množstva môže byť dodávka bezplatná. Výherná lotéria, darčeky pre najväčšiu šek, zľavy pre prvého zákazníka - to všetko pomôže zaujať zákazníkov a odlíši vás od množstva anonymných online obchodov.

7

Nenabíjajte, v počiatočnej fáze ich trochu znížte; o pár mesiacov, keď už máte stálych zákazníkov, ich môžete trochu zvýšiť. Pravidelne organizujte predaj - určitú kategóriu zákazníkov môžete prilákať iba za veľmi nízku cenu. Po získaní záujmu o lacné bábiky alebo kocky však tí istí kupujúci bez váhania získajú drahé mobily, vyvíjajú rohože a návrhárov.

8

Vyriešte problém s doručením. Čím rýchlejšie sa tovar dodáva, tým lepší je názor internetového obchodu. Na začiatok potrebujete iba jedného vodiča-kuriéra. Niektorí majitelia obchodov zohrávajú túto úlohu samostatne. V odľahlých oblastiach je možné tovar posielať poštou.

Odporúčaná