ostatné

Ako nájsť podrobnosti o spoločnosti

Ako nájsť podrobnosti o spoločnosti

Video: NOVÁ RELÁCIA Výhody človeka v Tvorivej spoločnosti 2024, Júl

Video: NOVÁ RELÁCIA Výhody človeka v Tvorivej spoločnosti 2024, Júl
Anonim

Potreba nájsť podrobnosti o spoločnosti, spoločnosť môže vzniknúť z akéhokoľvek dôvodu. Môžu sa požadovať pri uzavretí zmluvy alebo zmluvy, ako aj pri predložení majetkových alebo peňažných pohľadávok. Najspoľahlivejšie informácie môžete získať na oficiálnych webových stránkach daňových orgánov, ktoré registrujú všetky podniky v krajine.

Image

Návod na použitie

1

Na oficiálnej webovej stránke Federálnej daňovej služby „Informácie zapísané do zjednoteného štátneho registra“ môžete na požiadanie získať informácie poskytnuté organizáciou v čase registrácie, ako aj informácie o dostupných licenciách, registračných záznamoch ako poisťovateľov vo fondoch a informácie o registrácii. Bezplatne nájdete nasledujúce informácie o spoločnosti: jej celé meno, adresu, kódy - PSRN, štátne registračné číslo, identifikačné číslo daňového poplatníka a kontrolný bod.

2

Na inej oficiálnej webovej stránke „Výpis z registra“ si môžete z registra objednať rozšírené vyhlásenie, ktoré bude obsahovať podrobnosti o vašej spoločnosti. Informácie o organizácii tretej strany sa môžu poskytovať iba štátnym orgánom, iným štátnym orgánom, súdom a orgánom štátnych mimorozpočtových fondov. Na poskytovanie informácií o bankových údajoch tretej strany v súlade s odsekom 23 ods. b „Uznesenia o zjednotenom štátnom registri právnických osôb“ existuje zákaz. Vzťahuje sa na fyzické aj právnické osoby.

3

Na stránkach niektorých miest, napríklad v Petrohrade, sa poskytuje platená služba prostredníctvom objednávky, v ktorej nájdete bankové údaje o podnikoch zaregistrovaných v tomto meste. Ich DIČ sa začína regionálnym číslom - číslom 78. Pri prvom kontakte sa informácie na požiadanie poskytnú bezplatne.

4

Informácie o podrobnostiach spoločnosti, vrátane bankovníctva, získate na daňovom úrade so žiadosťou o rozhodnutie súdu. Dôvodom je federálny zákon „o súdnych konaniach“. Jeho normy dávajú právo zberateľovi, ktorý má platný exekučný doklad, na prijímanie informácií od orgánu daňovej registrácie o účtoch dlžníka otvorených v bankách a iných úverových organizáciách.

5

Ak chcete získať informácie o podrobnostiach dlžníckej spoločnosti, zistite jej územnú príslušnosť a daňový úrad, v ktorom je registrovaná. Napíšte vyhlásenie určené vedúcemu daňového inšpektorátu so žiadosťou o poskytnutie informácií o bežných účtoch dlžníka. K žiadosti priložte overenú kópiu exekučného titulu a splnomocnenia, ak jeho zástupca bude konať v mene vašej organizácie. Informácie na žiadosť daňových orgánov sú povinné poskytnúť vám do 7 pracovných dní.

  • Federálny zákon „o súdnych konaniach“
  • nájsť spoločnosť podľa hostinca

Odporúčaná